Повідомили про загибель військових п’ять громад Кіровоградської області

Точка доступу публікує імена військових, про загибель якого стало відомо сьогодні, 23 лютого.

В Онуфріївській громаді повідомили про загибель жителя села Куцеволівка Миколи Ялинича, 1968 року народження.

У березні 2022 року Миколу Куцеволенка мобілізували до лав Збройних сил України. З 19 березня 2023 року військовий вважався безвісти зниклим.

22 лютого 2024 року, стало відомо, що під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новоданилівка, Запорізької області солдат Микола Ялинич  загинув 19 березня 2023 року.

У Новомиргородській громаді повідомили про загибель Олександра Уманця. Військовий загинув 14 лютого 2024 року на території Херсонської області.

Помічнянська громада повідомили, що загинув Роман Кащенко.

Про час і місце поховання героя повідомлять додатково.

Роман Кащенко. Фото: Помічнянська міська рада

Компаніївська громада повідомила, що 21 лютого внаслідок ракетного удару по Чорнобаївці Херсонської області загинув житель села Мар’ївка, майор, 37-річний Андрій Байбуз. Він був командиром батальйону логістики військової частини.

Андрій Сергійович у 2006 році вступив до лав Збройних Сил України за контрактом. Учасник миротворчої місії в КФОР у 2010 році, також брав участь в АТО. Має низку нагород, серед яких медаль НАТО "За службу миру та свободи", Орден Данила Галицького. Разом із дружиною виховував двох доньок.

Попрощаються з військовим завтра, 24 лютого.

Андрій Байбуз. Фото: Компаніївська селищна рада

Катеринівська громада повідомила, що 17 лютого на Донеччині загинув житель села Володимирівка 44-річний Олександр Добровольський.

Про час і місце поховання героя повідомлять додатково.

Олександр Добровольський. Фото: Катеринівська сільська рада

dostyp.com.ua

Exit mobile version