5 причин купити боді червоного кольору

5 причин купити боді червоного кольору

Свого часу в міжнародному науковому журналі PLOS One були опубліковані результати дослідження, під час якого вчені з’ясовували секрет популярності червоного кольору серед жінок. Виявилося, що 73 % опитаних вибирають цей колір, коли прагнуть виглядати більш привабливо.

Чому вам потрібна в гардеробі червона річ?

Більшість жінок мають у своєму гардеробі хоча б одну річ у цій палітрі. Інші мріють про таке вбрання, проте не наважуються впровадити у свій стиль яскраві відтінки. Якщо ви теж належите до другої категорії, саме час здійснити омріяну покупку. І вдалим вибором може стати червоний боді від українського бренду базового одягу SOLMAR. Для цього є щонайменше 5 причин:

  • це один із трендових кольорів цього року, який, щоправда, ніколи й не втрачає актуальності та популярності;
  • деталі полум’яному відтінку додадуть яскравості та ефектності навіть найбільш простому аутфіту;
  • це колір, який ніколи не зіллється з натовпом і не залишиться без уваги;
  • це колір енергії, впевненості в собі, сміливості, який до того ж допоможе уникнути осінньої нудьги;
  • полум’яний гармонійно поєднується з усіма базовими відтінками.

До речі, всупереч поширеному міфу, цей колір личить усім. Головне — вибрати свій відтінок.

5 причин купити боді червоного кольору

Для чого вам боді?

Боді в червоному кольорі — унікальна річ. Її можна носити зі штанами, спідницями і костюмами, самостійно і як нижній шар із жакетом, пальто чи курткою. Це та річ, яка виглядає актуально в будь-який сезон, в аутфітах будь-якого стилю, особливо якщо це універсальна модель від SOLMAR. Вбрання від цього бренду полюбилося багатьом українкам завдяки стильним моделям, розмаїттю фасонів, хорошій якості тканин.

В останніх колекціях SOLMAR є доволі багато боді різних типів і фасонів: відкриті, з довгими рукавами і без рукавів, з лаконічним кроєм і доповнені стильними акцентними деталями. Представлені серед них і моделі в червоному кольорі.

Боді в яскравому відтінку — вдале придбання напередодні холодної пори року. Адже ця річ може стати універсальним варіантом верху для багатьох аутфітів. А якщо поквапитися до інтернет-магазину SOLMAR, можна встигнути придбати стильну обновку за зниженою ціною на сезонному розпродажі. І не лише в червоному кольорі.

Реклама #реклама

dostyp.com.ua