Як подолати блекаут: переваги використання зарядної станції

Як подолати блекаут: переваги використання зарядної станції

Мільйони людей вимушені жити в умовах енергетичної кризи. Варто чекати покращень чи діяти вже зараз та забезпечити достатній рівень комфорту власноруч? Зарядні станції Anker, купити які можна онлайн за вигідною ціною, встигли продемонструвати простоту та надійність в роботі. Це вигідна інвестиція задля мінімізації негативних факторів від можливих блекаутів.

Як подолати блекаут: переваги використання зарядної станції

Автономність — надійний спосіб уникнення проблем через відключення світла

Неможливість користуватися побутовими приладами протягом багатьох годин викликає певні труднощі: не працює холодильник, телевізор, відсутній інтернет, немає можливості обігріти дім. Обґрунтованим та надійним рішенням є придбання зарядної станції.

Набуття автономності надає суттєві переваги:

  • резервне безперервне живлення необхідних побутових приладів;
  • мобільність та універсальність. Зарядну станцію можна переносити куди завгодно та брати з собою під час подорожей та відпочинку на природі;
  • екологічність та енергоощадження. Під час роботи пристрою не виділяються токсичні речовини. Заряджання від сонячних панелей запобігає забрудненню та надає можливість суттєво економити на оплаті за електроенергію.

Зовнішні обставини (відсутність напруги в інфраструктурних мережах) не впливатимуть на звичний ритм життя мешканців квартири чи будинку, де використовується резервне джерело живлення.

Як подолати блекаут: переваги використання зарядної станції

Зарядна станція для дому: на що звернути увагу при виборі гаджета

Потреби забезпечення електроенергією оселі залежать від багатьох факторів. Це індивідуальний показник. Збільшення чисельності споживачів тягне підвищення витрат кіловат. Прилади, що використовуються в побуті, потребують живлення, деякі з них — безперервного. Саме тому придбання зарядної станції стане ефективною інвестицією в комфорт. Однак треба розрахувати запас потужності, який дозволить живити всі пристрої, які необхідні для користування під час блекауту.

Портативні електростанції, що мають заряд від 200 до 800 Вт можуть забезпечити електрикою прилади, які споживають низький рівень енергії: лампи, телефони, роутери, фотоапарати тощо. Потужніші системи резервного живлення (від 800 Вт до 2 КВт) розраховані на підключення освітлення, холодильника, комп'ютера, водяного насосу тощо. Використання зарядної станції на 5 кВт надає можливість користування майже всіма приладами.

Реклама

 

#реклама

dostyp.com.ua