Netflix розкрив ім’я головного актора третього сезону “Монстра”

На нещодавньому промозаході на честь виходу другої частини серіалу "Монстр" було оголошено, що публіка побачить третій сезон уже у 2025 році, а головна роль дістанеться Чарлі Ханнему – актору, відомому завдяки фільму "Багряний пік" та бойовику "Джентльмени". Відповідну заяву зробив Раян Мерфі, співавтор антології, написали на Meta.ua.

Другий сезон серіалу, показ якого стартував у вересні 2024 року, присвячений двом братам, які засуджені за жорстоку розправу над своїми батьками. Хлопці вирішують позбутися родичів, втомившись від їх постійних знущань і принижень. Попри всі аргументи, наведені обвинуваченими, судді продовжують наполягати на тому, що молоді люди влаштували злочин заради отримання спадщини.

Сюжет першого сезону антології заснований на біографії Джеффрі Дамера – американського маніяка-канібала. Кожен епізод отримав тисячі переглядів та позитивних коментарів від аудиторії, завоювавши визнання завдяки захопливому сценарію.

Що відомо про роль?

Чарлі Ханнем зіграє жорстокого вбивцю Еда Гейна. Світові режисери вже не вперше беруть його злочини за основу для кіносценаріїв. Раніше "М'ясник із Плейнфілду" надихнув Кіма Генкела та Тоуба Гупера на створення "Техаської різанини бензопилою".

Ханнему належить продемонструвати характер і звички одного з найвідоміших маніяків – образ Еда Гейна у масовій культурі важко переоцінити. У період між 1947 та 1957 роками він тримав у страху своє рідне місто Плейнфілд – крім двох вбивств, у яких він зізнався добровільно, влада висунула йому 7 додаткових звинувачень. Також було з'ясовано, що він вилучав трупи з могил і робив із них "сувеніри": поліція виявила маски з людської шкіри та посуд із людських кісток під час обшуку в будинку зловмисника. Пізніше він зізнався, що спеціально ексгумував тіла жінок, які нагадують йому рідну матір, з якою він перебував у аб'юзивних стосунках.

Анонс нових серій

На цей час Чарлі Ханнем знімається в кримінально-драматичному серіалі "Кримінал" від Amazon Prime, тому, зйомки третього сезону "Монстра" ще не стартували. Проте, очікується, що режисерський склад постарається закінчити їх якнайшвидше, адже другий сезон антології довелося надовго затримати через акторський страйк у Голлівуді, який раптово розпочався 2023 року.

За словами сценаристів, "злочинна діяльність Еда Гейна тривала довгі роки, тому знадобиться багато часу та ресурсів, щоб розповісти його історію в повному обсязі". Всі користувачі Netflix, які оплатили підписку, зможуть дивитися серіал без обмежень і отримувати повідомлення про свіжі епізоди в міру їхнього виходу.

Реклама

#реклама

dostyp.com.ua

Exit mobile version