Діалог влади з бізнесом: як працюватиме комунікаційна платформа на Кіровоградщині

На Кіровоградщині розпочала роботу регіональна платформа “Діалог влади з бізнесом”.

Про її цілі та заходи, які відбуватимуться в її рамках, розповіли сьогодні, 15 жовтня, начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович та директорка департаменту економіки Наталія Ревенко, повідомляє Точка доступу.

Про цілі платформи

Як зазначила Наталія Ревенко, метою платформи є:

  • налагодження партнерства і спільної співпраці у покращенні у бізнес-середовищі економічного та інвестиційного клімату,
  • збереження і розвиток вже існуючих виробництв та створення нових,
  • збільшення кількості робочих місць,
  • наповнення бюджетів усіх рівнів.

За словами Андрія Райковича, в рамках цього діалогу щотижня будуть відбуватися відкриті онлайн-зустрічі підприємців з представниками влади, а також правоохоронцями, податківцями, ТЦК тощо.

Кожен учасник матиме змогу отримати кваліфіковану відповідь чи реакцію на будь-яку ситуацію, чи висловити власну пропозицію щодо покращення економічного клімату у нас, на Кіровоградщині.

Андрій Райкович повідомив, що за період війни, особливо у 2023 та 2024 роках, бізнес на Кіровоградщині вийшов на стабілізаційні позиції, а бізнес-клімат в області відновився в межах 96% в порівнянні з довоєнними обсягами. В окремих галузях цей показник перевищив 100%. 

Ми аграрна область, маємо не лише виробництва, а й сировинний ресурс для того, щоб організовувати виробництво, давати можливість бізнесу швидко обертати капітал, отримувати прибутки, створювати робочі місця і робити все для того, щоб бізнес працював і держава отримувала від цього відповідні ресурси. І так має бути в усіх напрямках і галузях економіки. Системний діалог з бізнесом – це основа державної політики, – зазначив він.

Андрій Райкович зазначив, що в рамках програми будуть онлайн та офлайн зустрічі з представниками бізнесу. Зокрема, інколи діалогові майданчики організуватимуть за галузевим та адміністративним принципами, а також в залежності від категорій бізнесу.

Побачити анонси зустрічей можна за цим посиланням.

Перша онланй-зустріч відбудеться у п’ятницю, 18 жовтня, о 10:00. Тема: "Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП".

Для участі в онлайн-зустрічі необхідно:

  • Зареєструватися та заповнити анкету за посиланням.
  • Приєднатися до онлайн–зустрічі на платформі Zoom за посиланням.
  • Аби запропонувати теми для наступних зустрічей, можна пройти анкетування за посиланням або звернутися до департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної військової адміністрації з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 16:00 год.

    Контактна особа: Олена Бучинська, телефон: +38 (0522) 24 34 86.

    Електронна адреса: Dialog.biznes.kr.oda@gmail.com

    Читайте такoж: Одинадцять громад Кіровоградщини беруть участь у конкурсі “Громада на всі 100”

    #бізнес #економіка

    dostyp.com.ua

    Exit mobile version