У NotCoin з’явився спадкоємець-конкурент, який показав себе з найкращого боку

У відомого NotCoin на ринку криптовалюти з'явився серйозний конкурент.

У відомого NotCoin на ринку криптовалюти з’явився серйозний конкурент. Гра Hamster Kombat підкорила ринок криптовалютних ігор у перші місяці після свого релізу, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Hamster Kombat.

Hamster Kombat – приймач і гідний конкурент NotCoin

Ігрова платформа Hamster Kombat стала конкурентом і спадкоємцем NotCoin завдяки тому, що має ключові унікальні функції, які вигідно вирізняють її від попередниці.

Це популярна гра в жанрі клікер, доступ до якої можна отримати через застосунок Telegram. Вона швидко завоювала свою популярність на ринку. Її вихід відбувся 25 березня. Цей продукт представляє собою цікаве і просте поєднання ігрової механіки, можливості заробітку реальних грошей, а також навчання економіці, що подається у ігровій формі.

Основні Принципи Hamster Kombat

Hamster Kombat у своїй основі є грою, в якій користувачі повинні грати за хом’яка-кріптотрейдера. Користувачі можуть за допомогою натискань на екрани своїх пристроїв заробляти монети, які після цього можна буде перевести або в реальні гроші через криптовалюту, або покращити свій аккаунт, що потенційно підвищить подальший прибуток від проєкту.

Гра пропонує своїм користувачам великий масив різноманітних модифікацій-апгрейдів, а також можливість автоматизувати процес майнінгу монет. Все це знижує необхідність активної участі користувача безпосередньо в ігровому процесі.

Також простота в геймплеї та інтуїтивність апгрейдів дозволяють швидко почати розбиратися в грі, що створює привабливу атмосферу для новачків у цій сфері.

Ключові особливості Hamster Kombat

Hamster Kombat має ряд ключових особливостей, до яких входять: жанр гри – клікер. Можливість автоматизувати процес майнінгу монет. Призи та бонуси, які гравці отримують за прості дії та щоденну активність. Реферальна програма, що дозволяє ще більше розширити свої можливості та дохід.

Жанр гри – клікер. Це основна механіка всього проєкту, яка полягає в простому натисканні на екран свого пристрою. Потрібно натискати на хом’ячка, щоб отримувати за це монети, які пізніше можна буде реалізувати. Гравець сам обирає, де і як саме він буде реалізувати отримані монети.

Автоматичний майнінг – можливість, що надається користувачам прокачувати біржі та інструменти пасивного доходу. Цей механізм дозволяє зменшити процент активної участі користувача в ігровому процесі, що дозволить переводити дохід у пасивний спектр.

Призи та бонуси – гравці Hamster Kombat отримують винагороди від розробників за свою щоденну активність. Активність полягає у щоденному вході, а також виконанні завдань. Окрім цього, бонуси можна отримати за покращення свого аккаунта.

Реферальна програма дозволяє розширити свої можливості в цій грі. Запрошуючи нових користувачів, гравці отримують винагороди. Ця реферальна програма стимулює потік нових гравців у проєкт, завдяки чому він почав активно набирати популярність на ринку криптовалютних ігор.

Переваги Hamster Kombat у порівнянні з попередницею NotCoin

Проєкт Hamster Kombat має ключові особливості, які вигідно виділяють її на фоні конкурентки. Ці переваги можна розділити на чотири пункти.

По-перше, Hamster Kombat має прозору та доступну інформацію про себе. Лістинг буде проводитися на великих криптовалютних біржах, що вже заявлялося розробниками проєкту. До списку цих криптовалютних бірж входять: OKX, EXMO, BingX, Binance. Ці біржі мають великий вплив у сфері, що показує спроможність та перспективність проєкту.

Також проєкт має доступні дані про токеноміку. Це дозволяє користувачам легше орієнтуватися у перспективах та будувати свої економічні стратегії, відштовхуючись від доступної у загальному доступі інформації.

Друга перевага Hamster Kombat у порівнянні з NotCoin – сучасні функції майнінгу. Проєкт містить у собі прогресивні функції, що спрощують процес майнінгу валюти всередині гри. Головною сучасною функцією є можливість пасивного доходу. Його можна отримати завдяки прокачці біржі та інструментів.

Третя перевага – різноманіття призів та бонусів, що отримуються гравцями. Розробники Hamster Kombat з відповідальністю підійшли до питання винагородження користувачів за активність та підтримку актуальності проєкту. До нагород, які отримують користувачі Hamster Kombat, входять щоденні призи та бонуси, отримувані за виконання простих завдань. Також включена система рефералів. Вона забезпечує постійний потік нових користувачів у проєкт.

Четверта перевага – унікальність геймплею. NotCoin має примітивний геймплей, Hamster Kombat, у свою чергу, пропонує своєму користувачу більше різноманіття у ігровому процесі, а також модифікації власного аккаунта-біржі.

Як Почати Грати в Hamster Kombat

Реєстрація у проєкті проста і зрозуміла. Спершу потрібно пройти реєстрацію, можна використати реферальне посилання, щоб одразу отримати бонус. Після цього необхідно обрати біржу, на якій ви будете торгувати від імені вашого хом’ячка.

Після цього йде прокачка вашої біржі. Для цього використовуйте бонусні монети, які допоможуть вам зі старту отримати більше переваг. Після цього починайте натискати на хом’ячка, щоб заробити свої монети. Ви можете використовувати щоденні бустери для того, щоб відновити свою енергію та прискорити видобуток монет. Через деякий час прокачки ви зможете перейти до пасивного методу заробітку завдяки автоматизації майнінгу за допомогою апгрейдів біржі.

Додаткові Можливості

Щоб ще більше збільшити свій потенціал на цьому проєкті, ви можете виконувати квести та отримувати щоденні бонуси. Проходити квести та отримувати бонуси можна в розділі “Earn”.

Ви можете запрошувати своїх друзів і знайомих у цю гру, щоб почати отримувати пасивні бонуси ще до прокачки своєї біржі. Бонуси вам будуть нараховуватися за кожного приведеного вами нового користувача.

Слідкуйте за дорожньою картою проєкту, щоб бути в курсі актуальної ситуації. Це можна робити в розділі Airdrop. Готуйтеся до лістингу токена на біржі BingX.

Нагадуємо, відомо коли буде лістинг та ціна $NOT