В Укртрансбезпеці не вистачає кадрів

В Укртрансбезпеці не вистачає кадрів

Державна служба України з безпеки на транспорті має 176 вакантних посад, з яких 106 посад у центральному апараті та 70 – у територіальних підрозділах.

Про це під час пресконференції в Укрінформі на тему: «Стань частиною змін – долучайся до команди Укртрансбезпеки» сказав голова Державної служби України з безпеки на транспорті Євген Зборовський.

«Якщо перейти до вакантних посад, які ми маємо в нашій службі, то ми маємо територіальні підрозділи в кожному регіоні України. Також ми маємо центральний апарат, який знаходиться в Києві. Ми маємо 106 посад в апараті та 70 посад в територіальних підоозділах. У територіальних підрозділах – це посади старших територіальних інспекторів, в центральному апараті – це різні посади, різних напрямків», – сказав Зборовський.

Він зазначив, що зараз заробітна плата інспекторів становить близько 18-20 тис. грн, однак у тих регіонах, де інспектори мають більше навантаження по роботі, зарплата може бути трохи вищою.

Зборовський також зауважив, що окрім інспекторів, їм потрібні юристи та ІТ-спеціалісти.

Як повідомлялося, Державна служба України з безпеки на транспорті у січні – квітні 2024 року забезпечила надходжень до державного бюджету на суму 201,118 млн грн.

www.ukrinform.ua