Простий спосіб очистити ванну, не пошкодивши фарбу.

Для того щоб підтримувати ванну в чистоті і запобігти утворенню нальоту з мильних речовин, бактерій, а також цвілі можна використовувати домашні засоби. Це може бути заміною покупним аналогам, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Martha Stewart.

Щоб тримати ванну в чистоті, потрібно в першу чергу знати, як часто її потрібно мити. Глибоке очищення ванни та душу повинне проводитися кожні два тижні. Це необхідно для того, щоб запобігти утворенню нальоту та цвілі. У проміжках хоча б один раз на тиждень рекомендується витирати ванну, особливо якщо вона використовується щодня.

Для очищення потрібна миска, пляшка з розпилювачем, серветка з мікрофібри, вода, сода, мило для посуду, дистильований білий оцет. Спочатку потрібно намочити ванну теплою водою, в мисці змішати соду, воду і краплю миючого засобу до утворення пасти. Нанесіть пасту на мокру ванну губкою і обережно утріть круговими рухами.

Залишіть на 15 хвилин. Витріть ганчіркою з мікрофібри, яку попередньо змочили у гарячій воді. Промийте ванну, щоб видалити залишки засобу.

Також відомо як легко очистити плями на килимах підручними засобами.