Фонд держмайна виставив на аукціон будівлю і майно проєктного інституту в Полтаві

Фонд держмайна виставив на аукціон будівлю і майно проєктного інституту в Полтаві

Фонд державного майна виставив на аукціон у системі Prozorro.Продажі єдиний майновий комплекс Полтавадіпром'ясомолпрому; стартова ціна – 16,8 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі ФДМУ.

"4 червня заплановане проведення онлайн-аукціону з приватизації єдиного майнового комплексу Державного підприємства «Державний інститут по проєктуванню підприємств м'ясної та молочної промисловості «Полтавадіпром'ясомолпром». Стартова ціна – 16,8 млн гривень", – ідеться в повідомленні.

Фонд держмайна виставив на аукціон будівлю і майно проєктного інституту в Полтаві

Зазначається, що реєстрація на участь у торгах триватиме по 3 червня включно.

Єдиний майновий комплекс розташований неподалік центральної вулиці міста Полтава. Основний вид продукції – розробка проєктно-кошторисної документації підприємств м’ясної, харчової та інших галузей переробної промисловості АПК. Через відсутність замовлень на проєктні роботи впродовж 2023 року та першого кварталу 2024 року реалізації проєктної продукції не було.

Комплекс включає двоповерховий цегляний будинок з підвалом загальною площею 2427,3 кв. метрів, а також меблі, офісну техніку та обладнання. Нерухомість підприємства розташована на земельній ділянці площею 0,3056 га.

За умовами продажу, протягом 6 місяців покупець зобов'язаний погасити заборгованість із заробітної плати в розмірі 855,2 тис. грн та 598,1 тис. грн заборгованості перед бюджетом, а також не допустити звільнення працівників підприємства.

Дізнатися більше деталей про ЄМК ДП «Полтавадіпром'ясомолпром» можна за посиланням.

Як повідомлялось, Фонд державного майна України оголосив аукціон із продажу конфіскованого у російського олігарха ПрАТ «ПентоПак», що на Київщині, за стартовою ціною 203,7 млн грн. Торги заплановані на 31 травня.

Фото: privatization.gov.ua

www.ukrinform.ua