Названо 8 неочевидних ознак того, що у вас із кимось сильна “хімія”

Названо 8 неочевидних ознак того, що у вас із кимось сильна "хімія"

Почуватися як вдома одне з одним – це теж ознака сильної хімії. / фото ua.depositphotos.com

Американський психолог Ізабелла Чейз назвала вісім неочевидних ознак того, що у вас із кимось сильна романтична “хімія”, пише, Hack Spirit.

Тонка синхронність. У романтичних стосунках синхронність виходить за рамки просто слів. Це може бути те, як ви обидва одночасно тягнетеся за попкорном під час перегляду фільму, або те, як ваші кроки природним чином синхронізуються під час прогулянки. Таке підсвідоме відображення є показником глибокого зв’язку.

Загальне мовчання здається комфортним. Цей комфорт – неочевидна, але потужна ознака хімії. Йдеться про відчуття зв’язку без необхідності постійної розмови. Це означає бути задоволеним присутністю одне одного, знаючи, що слова не завжди необхідні, щоб передати почуття.

Відео дня

Несвідомі сигнали мови тіла. Мова тіла часто говорить голосніше за слова, розкриваючи наші справжні почуття і наміри. Коли справа доходить до іскор, ви можете виявити, що ви або ваш партнер неусвідомлено нахиляєтеся вперед під час розмови або підтримуєте тривалий зоровий контакт. Це не просто збіг. Це підсвідомий спосіб висловити інтерес і потяг.

Взаємна повага і захоплення. Глибокий зв’язок – це не тільки фізичний потяг або спільні інтереси. Це також і те, що ви щиро цінуєте якості та поважаєте думку одне одного.

Почуватися як удома одне з одним. Це глибоке відчуття комфорту, близькості, начебто ви знаєте одне одного багато років, навіть якщо зустрілися щойно.

Ця людина стане вашою коханою. Коли у вас із кимось сильна хімія, він стає вашою коханою людиною. За часів кризи, щастя, розгубленості чи навіть буденних моментів такі люди перші, з ким ви хочете всім цим поділитися.

Загальне почуття гумору. Сміх – потужний клей, який скріплює людей. Коли ви поділяєте з кимось унікальне почуття гумору, це створює особливий зв’язок, який важко розірвати.

Сильний потяг одне до одного. Перш за все, сильна хімія характеризується незаперечним магнітним тяжінням один до одного. Це незрозуміла сила, яка продовжує тягнути вас, незалежно від обставин. Це тяжіння не суто фізичне. Воно емоційне, інтелектуальне і духовне.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, які 3 звички зроблять стосунки успішними.

www.unian.ua