Кодове слово на абетці Морзе у Hamster Kombat

Розробники Hamster Kombat запустили квест, за проходження якого гравці отримають нагороду.

Розробники Hamster Kombat запустили квест, за проходження якого гравці отримають нагороду. Нагородою є приз розміром мільйон монет, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Hamster Kombat.

Квест від розробників зав’язаний на системі сигналів азбуці Морзе. Гравець повинен виконати певні дії для отримання нагороди. Він має в особливому режимі написати BTC.

Насамперед потрібно тричі тапнути на “Прибуток за тап” у верхньому лівому кутку. Після цього хом’як стане червоним. Після цього можна починати вводити символи, використовуючи абетку Морзе. Важливо після кожної літери витримувати паузу, перш ніж вона з’явиться на екрані.

B -••• ( 1 довгий тап, 3 рази короткий), T – (1 довгий тап), C -•-• ( 1 довгий, короткий, довгий, короткий). Після завершення цього етапу літери вийдуть на поле нагороди над монетою. Важливо розуміти, що при помилці у введенні літери потрібно буде розпочинати введення заново. Після цього на рахунок одразу прийде мільйон монет. Таким чином розробники Hamster Kombat підігрівають інтерес людей до їхнього перспективного проекту гри-клікера в Телеграмі. О 19:00 за UTC на щоденній основі код змінюватиметься.

Нагадаємо, що цей проект швидко став популярним.

Exit mobile version