Смачний і легкий у приготуванні: мережу підкорив рецепт бісквіта “Вікторія”

Смачний і легкий у приготуванні: мережу підкорив рецепт бісквіта "Вікторія"

Бісквітні торти та пироги дуже ніжні / фото ua.depositphotos.com

Колишній професійний регбіст Джонні Мерфі після завершення кар’єри став ентузіастом випічки, створивши TikTok-канал “The Hungry Hooker” про їжу десятками тисяч підписників. Він поділився рецептом неймовірно простого і смачного традиційного бісквітного пирога “Вікторія”.

За його словами, цей десерт “ідеально підходить для тих сонячних днів”. Він був названий на честь королеви Вікторії, яка насолоджувалася маленькими тістечками з післяобіднім чаєм.

Хоча оригінальна версія торта, як правило, готується лише з варенням, сучасні рецепти також включають масляний крем.

Відео дня

Масляний крем виготовляється з використанням цукрової пудри, вершкового масла та ванільного екстракту. Деякі люди також використовують жирні вершки у своїх рецептах вершкового крему.

Для приготування пирога треба взяти:

  • цукрова будра – 225 г;
  • вершкове масло – 225 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • борошно – 225 г;
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • “Спочатку візьміть собі миску, додайте цукрову пудру, масло, яйця і, нарешті, просійте в миску борошно та розпушувач. Змішайте все разом, поки воно не стане однорідним. Це необов’язково, але ви можете додати чайну ложку ванільного екстракту”, – зазначив кухар.

    Коли тісто стане однорідним, випікайте два коржа в розігрітій до 170°C духовці 35–40 хвилин або доки шпажка не вийде чистою.

    Дайте відпочити у формі протягом 10 хвилин, а потім повністю охолодіть на решітці. Використовуючи улюблений масляний крем (можна і без нього), змастіть один корж. Другий треба змастити малиновим варенням і покласти начинкою на масляний крем. Потім посипте цукровою пудрою.

    “Тепер усе, що залишилося зробити, це поставити чайник і подати його з чашкою чаю”, – додав колишній спортсмен.

    Інші цікаві пироги та десерти

    Любителям кави точно сподобається рецепт торта від Шарлотти Оутс із Charlotte’s Lively Kitchen. Він не тільки смачний, а й дуже простий у приготуванні.

    Випікання часто може стати складним завданням, але в цьому немає потреби, коли справа доходить до рецептів, які готуються без духовки. Лимонний чизкейк це чудовий варіант для теплих та спекотних днів.

    www.unian.ua