“Не купуйте їх”: автомобільний експерт назвав п’ять моделей машин, які швидко ламаються

"Не купуйте їх": автомобільний експерт назвав п'ять моделей машин, які швидко ламаються

Експерт стверджує, що ці автомобілі є ненадійними / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скриншот

Якщо ви плануєте придбати новий автомобіль, то переконайтеся, що ваша майбутня машина не потрапила до переліку тих, які не варто купувати, адже вона не зможе проїхати і 100 тисяч миль (160 тисяч кілометрів – УНІАН). Автомобільний експерт Бев опублікував у TikTok список автомобілів, які не варті своїх грошей, пише The Sun. 

За його словами, першим у переліку є Nissan Versa.

“У неї вийде з ладу трансмісія, це майже гарантовано. Трансмісія в них може бути зроблена з пап’є-маше. Це жахливо. Вони роблять ці машини дешевими. Не купуйте їх”, – порадив Бев.

Відео дня

Другим автомобілем став Mitsubishi Mirage. Його експерт назвав “ще однією дуже дешевою машиною”.

“Дуже, дуже, дуже, дуже низька початкова вартість, але ви дуже, дуже, дуже швидко компенсуєте витрати, коли вона буде в ремонті 24/7”, – застеріг фахівець.

Третє місце, на думку Бева, посідає Kia Optima через свій поганий двигун та коробку передач. 

“2,4 [літровий двигун], який стоїть у них, – чесно кажучи, вражає, наскільки він поганий, і якщо двигун пробігає 200 000 миль, то удачі з крадіями”, – зауважив експерт.

Четверте місце поганих автомобілів посідає Chrysler 300. Бев назвав цю автівку “Роллс-Ройсом для бідних”, яка зробить вас ще біднішими. 

“Ці речі вкрай ненадійні. Я не бачу, щоб багато з них проїхали 100 000 миль”, – наголосив він.

Останнє місце належить Maserati. 

“Вони всі відстійні. Напевно, жодна з них не проїде і 100 000 миль”, – заявив користувач TikTok.

Водночас у коментарях під відео деякі автовласники не погоджуються з думкою експерта та кажуть, що їхні старі машини працюють без проблем. 

“Помиляєтесь, мій міраж бігає як чемпіон і насолоджується знущаннями”, – написав один із користувачів.

“Будь-яка машина може бути надійною, просто потрібно вчасно проводити технічне обслуговування і вивчати, що найчастіше ламається”, – підкреслив інший коментатор. 

Проте деякі користувачі все ж підтримали перелік Бева та запевнили, що їхні авто “померли” задовго до 160 тисяч кілометрів. 

“Коробка передач мого Nissan Versa 2020 року вийшла з ладу на 86 тис. км пробігу. На щастя, моя страховка оплатила її заміну”, – розповів власник Versa.

Інші поради щодо автомобілів

Раніше відомий механік Скотті Кілмер назвав один з найгірших автомобілів у світі. За його словами, в цьому автомобілі він побачив величезну кількість пластику, з якого складаються важливі компоненти двигуна, зокрема система впуску повітря та колектори. Також він зазначив, що з цією машиною виникають регулярні та дорогі проблеми під час роботи в майстерні. 

Також експерт розповів про найкращий вживаний автомобіль, який прослужить вам багато років. Він порадив звернути свою увагу на Toyota Yaris японського виробництва. 

“Сьогодні я покажу вам, як, купивши правильну Toyota Yaris, ви можете отримати чудовий маленький автомобіль. Перше, що ви повинні зробити, це подивитися, де вона була зроблена. На цій написано “Зроблено в Японії”, а це набагато краще, ніж ті, що зроблені в Китаї”, – зазначив Скотті Кілмер.

www.unian.ua