Жінка постійно соромилася своєї ваги, а потім схудла на 80 кілограмів: ось що вона робила

Жінка постійно соромилася своєї ваги, а потім схудла на 80 кілограмів: ось що вона робила

Наразі вона дуже щаслива та не зупиняється на досягнутому / колаж УНІАН, фото Slimming World

Ліза Іден боялася лягати спати, адже важила понад 150 кілограмів. Через свою вагу їй було важко дихати, коли вона лягала, то боялася, що кожен день буде останнім. Тому вона вирішила змінити своє життя та почати худнути, пише Express. 

Вона не лише соромилася своїх розмірів, а й боролася з багатьма проблемами зі здоров’ям, серед яких високий кров’яний тиск та діабет 2 типу. Однак після суворого попередження лікарів, які дали їй лише три місяці на те, щоб змінити своє життя, змусило її до дій. 

Тепер жінка насолоджується життям, адже втратила майже половину своєї ваги за допомогою програми “Світ Схуднення”. Трохи більше ніж за два роки вона скинула 82 кілограми.

Відео дня

“Її високий кров’яний тиск нормалізувався, а діабет 2 типу знаходиться в стадії ремісії. На відміну від своєї колишньої відрази до фізичної активності, Ліза зараз із задоволенням займається спортом і навіть бере участь у Забігу заради життя, організованому Британським центром дослідження раку на цих вихідних”, – йдеться у матеріалі.

46-річна Ліза розповіла, що лікар поставив їй тримісячний ультиматум: або покращити своє здоров’я шляхом зміни способу життя, або зіткнутися з перспективою ліків. 

“Я була на дні, як фізично, так і морально. Я знала, що хочу і потребую змін, але просто не знала як. Я всюди їздила на машині і паркувалася якомога ближче до магазинів, оскільки мої коліна і стегна не витримували далеких прогулянок. Моє дихання було надзвичайно важким, а підйом сходами призводив до того, що я задихалася, поки добігала до вершини. Я лягала спати щоночі, боячись, що не прокинуся через ускладнення дихання, і мені доводилося спати, підпираючись подушками, щоб спробувати контролювати це”, – підкреслила жінка.

Проте в лютому 2022 року Ліза приєдналася до групи “Світ схуднення Кліфтона”. За її словами, спочатку вона не вірила, що це допоможе. 

“Я спробувала “Світ схуднення” кілька років тому, але, озираючись назад, розумію, що ніколи не була втягнута в гру. Цього разу моє мислення повністю змінилося, і я була готова повністю прийняти все, що міг запропонувати Світ Схуднення, щоб допомогти мені на моєму шляху до схуднення. Я хвилювалася перед тим, як уперше зайти в групу, оскільки я була сором’язливою і соромилася свого розміру. Але я пересилила нерви, бо знала, що маю зробити це для себе. Я дуже рада, що зробила це – це найкраще рішення, яке я коли-небудь приймала для себе і своєї сім’ї”, – додає жінка.

Ліза дотримувалася плану та з того часу втратила понад половину своєї ваги, дотримуючись здорового харчування. Вона перетворилася на підтягнуту жінку, яка насолоджується фізичною активністю, включаючи аквааеробіку та Clubbercise у місцевому центрі дозвілля.

“Я пройшла шлях від боротьби за те, щоб піднятися сходами, до сходження на Сноудон і насолоджуюся кожною секундою. Я також готуюся до майбутнього забігу “Забіг заради життя”, і якби ви сказали мені три роки тому, що я промчуся 5-кілометрову дистанцію, не задихаючись, я б розсміялася вам в обличчя: тепер я не можу дочекатися!”, – радісно відповіла Ліза.

Інші історії схуднення

Раніше УНІАН розповів, що жінка впродовж місяця ходила 20 тисяч кроків щодня, завдяки чому її зовнішній вигляд став іншим. 

“Я так шокована. Не знаю, як ви, але я думаю, що 30 днів – це божевілля для такого результату. Я втратила близько 4 кілограмів за останні 30 днів. Але я також майже впевнена, що завдяки такій тривалій ходьбі набрала трохи м’язів”, – зазначає вона. 

Також повідомлялось, що чоловік схуд на 23 кілограми без спортзалу та модної дієти. За словам чоловіка, він почав з простих вправ і поступово збільшуючи кількість щоденних кроків.

www.unian.ua