3 незвичні, але надійні вживані автомобілі, які можна купити не за всі гроші світу

3 незвичні, але надійні вживані автомобілі, які можна купити не за всі гроші світу

Такі автомобілі також є недорогими в обслуговуванні / фото ua.depositphotos.com

Досвідчений експерт з уживаних автомобілів поділився трьома надійними автомобілями, які можна купити за невелику ціну. На своєму Youtube-каналі Грант регулярно знімає відео, в яких дає поради, які допомагають глядачам знайти надійний вживаний автомобіль та уникати старих розвалюх, пише Express. 

В одному зі своїх відео Грант радить придбати водіям Honda Accord, адже ця модель пропонує багато простору та є неймовірно надійною. 

“Я вважаю, що Honda дійсно мала б стати спонсором цього відео. Існує вагома причина, чому ви бачите так багато цих Аккордів у продажу з пробігом від 200 000 до 300 000 миль (300 – 500 тисяч кілометрів) – галактичні пробіги на них. Це тому, що вони так добре витримують навантаження. Головна порада щодо Accord – каталітичні нейтралізатори на них є одними з найцінніших на ринку. Тож, якщо ви придбаєте такий автомобіль і допрацюєте його до кінця терміну експлуатації, відправте його на металобрухт, і ви отримаєте хорошу винагороду за каталізатор, а також за металобрухт від автомобіля”, – пояснює фахівець.

Відео дня

3 незвичні, але надійні вживані автомобілі, які можна купити не за всі гроші світу

Honda Accord / фото Вікіпедія

Honda Accord є основною моделлю японської компанії з 1976 року, це ціла колекція седанів, універсалів та рідкісних купе з гарною репутацією надійності. 

Водії можуть придбати таке авто, виготовлене між 2008 та 2015 роками, за 5 тисяч доларів.

Пізніше Грант порекомендував автомобілістам, які шукають щось економніше у використанні, розглянути вживану Toyota Aygo, яка також продавалася як Citroen і Peugeot.

“Це такий самий автомобіль, як Citroen C1 і Peugeot 107. Немає ніяких реальних відмінностей, так що вибирайте з цих трьох. Це дешеві, без надмірностей, недорогі автомобілі в найкращому розумінні цього слова. Одна маленька порада: багато з них були за кермом у водіїв-початківців, тому переконайтеся, що зчеплення в нормі, а кузов в порядку, коли ви підете і подивитеся на одну з них”, – зауважив експерт.

3 незвичні, але надійні вживані автомобілі, які можна купити не за всі гроші світу

Toyota Aygo / фото Вікіпедія

Насамкінець Грант запропонував покупцям, які шукають надійний, але бюджетний позашляховик, зупинити свій вибір на Toyota Land Cruiser.

“Тепер, це буде зарезервовано для тих з вас, кому потрібен особливо великий автомобіль або хороша прохідність, і це, звичайно ж, Toyota Land Cruiser. Вони відомі тим, що їх не можна зруйнувати, але ви повинні бути обережними. З вашим бюджетом у 4 000 фунтів стерлінгів (5 тисяч доларів), ви трохи розтягнетеся. Він буде старішим, пробіг на ньому буде чималий, тож якісь дрібниці можуть піти не так, як треба. Але в цілому, це досить міцний автомобіль”, – запевнив Грант.

3 незвичні, але надійні вживані автомобілі, які можна купити не за всі гроші світу

Toyota Land Cruiser / фото Вікіпедія

Інші поради автомобільних експертів

Раніше експерт назвав 5 моделей авто, яких варто уникати, адже вони мають погану якість та слабкий двигун. Зокрема йдеться про такі автівки, як Vauxhall Mokka та Ford Fiesta.

Своєю чергою відомий автомеханік Скотті Кілмер розповів про старий, але надійний спорткар. Йдеться про Toyota Celica 1994 року випуску. За його словами, цю автівку буде легко полагодити, якщо вона зламається. 

www.unian.ua