Секрет білих шкарпеток: кухоний предмет, який допоможе видалити бруд

Секрет білих шкарпеток: кухоний предмет, який допоможе видалити бруд

Названо найкращий кухонний предмет, який відбілить шкарпетки / фото ua.depositphotos.com

Проблема білих шкарпеток є чи не у кожного, адже з часом вони втрачають свою білизну та набувають плям, які дуже важко відіпрати. Видання Express назвав “чарівний” кухонний предмет, який допоможе повернути білосніжність вашим шкарпеткам.

Нікола Ірвайн, яка винайшла легкий спосіб для відбілювання шкарпеток розповіла, що використала для цього таблетки для миття посуду.

“Я використовувала ці таблетки Asda для миття посуду під час звичайного прання шкарпеток свого хлопця! Не можу повірити в різницю”, – сказала вона.

Відео дня

Жінка додала, що провела міні експеримент: одні шкарпетки вона прала звичайним порошком, інші – таблеткою для миття посуду. Різницю було важко не побачити. 

Відповідаючи на питання, як саме використовувати ці таблетки, вона відповіла, що просто поклала її до барабана пральної машини і дозволила цьому засобу “діяти по-своєму”. 

“Окрім миття посуду, засіб для посудомийних машин чудово відбілює ваші шкарпетки. Однак, оскільки таблетки для посудомийної машини не містять пом’якшувальних інгредієнтів, ви можете додати до прання трохи соди, щоб ваші шкарпетки не затверділи”, – йдеться у матеріалі.

Видання додало, якщо ж з першого разу такий спосіб не подіяв на 100%, потрібно замочити шкарпетки у гарячій воді на ніч і кинути туди таблетку для посудомийної машини.

Раніше УНІАН писав, як вивести жовті плями від поту на білому одязі. Експерти зазначили, що за допомогою недорогих підручних засобі можна легко впоратися з проблемою. 

www.unian.ua