5 речей, які блокують виконання бажань: як їх виправити

Ваші слова мають більшу силу, ніж ви думаєте / фото ua.deccanchronicle.com

Духовна цілителька Надя Халед поділилася списком речей, які вона б припинила робити, щоб перетворити своє існування на життя своєї мрії, пише журнал Parade.

За її словами, вона витратила роки, намагаючись зрозуміти, як використовувати Закон Тяжіння. І щойно вона зрозуміла, що підсвідомо саботує себе, все стало на свої місця.

Як перестати блокувати реалізацію своїх бажань

Перестаньте говорити про себе всілякі дурниці. Ваші слова мають більшу силу, ніж ви думаєте. За словами експерта, ваша підсвідомість не може відрізнити справжнє від фальшивого. Тому більше не жартуйте про те, наскільки ви дратівливі або ледачі. Замість цього використовуйте афірмації любові до себе.

Відео дня

Перестаньте “сподіватися” і “бажати” того, щоб щось сталося. Прояв починається з віри в те, що те, що ви хочете, вже ваше. Пасивна розмова про свої бажання може затримати виконання мрії. Найкращий спосіб втілити свої бажання в реальність – проявити впевненість і обговорювати свої прояви в теперішньому часі, ніби вони вже відбулися.

Перестаньте намагатися втекти від негативних емоцій. Емоції є потужним джерелом творення в нашому житті, і наші почуття можуть як позитивно, так і негативно впливати на наш напрямок. Багатьом важко протистояти важким емоціям, і ми схильні відмахуватися від них або ігнорувати їх. Однак ці негативні емоції можуть стати однією з найбільших перешкод для ваших проявів, тому важливо дивитися їм прямо в обличчя і приймати те, що вони вам говорять. Дозвольте вашим емоціям текти природним потоком.

Перестаньте надмірно реагувати на недоліки. Одним із найбільших блокаторів проявів є негативне ставлення до вашої поточної ситуації. Для реалізації потрібен час; що більші ваші мрії, то більше часу знадобиться Всесвіту, щоб творити чудеса. Ось чому важливе терпіння, поки всі шматочки збираються воєдино. Якщо в даний момент у вас немає того, що ви хочете, перестаньте реагувати на це емоційно.

Перестаньте турбуватися про те, “як”. “Як” саме ваші бажання втілюються в реальність – не ваша справа – це вирішувати Всесвіту. Ваше завдання – відсторонитися від результату і повністю прийняти кожен етап вознесіння. Зосередьтеся на тому, що ви можете контролювати.

Раніше УНІАН писав, як зрозуміти, що ви чутлива людина.

www.unian.ua

Exit mobile version