Як вибрати піцу для великої компанії

Хочете замовити піцу на велику компанію, але не знаєте яку піцу вибрати? Тоді прочитайте нашу статтю, тут ми написали поради як вибрати піцу.

Піца — це ідеальний вибір, якщо плануєте вечірку великою компанією. Обирати піцу варто так, щоб кожен гурман залишився задоволеним. Тут недостатньо враховувати лише особисті побажання, оскільки відіграють роль й смаки інших. Краща доставка піци в Києві – MonoPizza пропонує кілька рішень, які дають змогу знайти страву на свій смак.

Критерії вибору піци для великої компанії

Від правильно обраної піци безпосередньо залежить й те, чи вдасться повноцінно насолодитися відпочинком в компанії друзів та близьких. Тому орієнтуватися важливо на вагому кількість критеріїв. Розглянемо їх детальніше: 

  • Кількість гостей. Враховуйте те, скільки гостей в компанії. Якщо це 2-3 людини, вистачить 2 піци. Якщо ж компанія нараховує від 5 людей, краще обрати комбо з 3 або навіть 4 піц. Такий підхід гарантує, що кожен зможе насолодитися ласим шматочком.
  • Алергії та вподобання. Перед тим, як оформити замовлення, чудовим рішенням буде ознайомитися зі смаковими вподобаннями кожного з компанії. Наприклад, можливо хтось не любить цибулю в піці або у нього алергія на томати.
  • Різноманіття смаків. Навіть при великій любові до м’ясної або сирної піци, при оформленні замовлення, краще надати перевагу різноманіттю й обрати піцу з різними смаками. Це також дозволить відкрити для себе нові смакові горизонти.
Screenshot

Підсумовуючи, обирати піцу для великої компанії варто з урахуванням 3-х основних критеріїв: смакові вподобання, кількість гостей та різноманіття смаків. Такий комплексний підхід гарантує, що кожен з гостей залишиться задоволеним. 

Кращі рішення від MonoPizza

Якщо перейти до меню MonoPizza, легко переконатися в його різноманітті. Тут кожен гурман зможе знайти щось до смаку. Є 2 способи як підібрати піцу на велику компанію. Розглянемо їх окремо. 

Перший спосіб передбачає компонування власного комбо, враховуючи особисті смакові вподобання. Для цього підійде така піца:

  • “BBQ” для прихильників м’ясної начинки з мисливськими ковбасками та шинкою;
  • “Мексиканська” — мисливські ковбаски тут чудово поєднуються з кукурудзою та маринованими шампіньйонами;
  • “Дьябола” — ідеальний вибір, якщо хочеться чогось гостренького з пікантним соусом та насиченим смаком;
  • “4 Сири” сподобається прихильникам ніжного соусу бешамель, який чудово поєднує сирний мікс з чеддеру, Дор Блю, фети та пармезану.

Є й інший варіант. Якщо планується вечірка або зустріч великою компанією, в меню MonoPizza вдасться знайти спеціальні комбо-пропозиції. Вони представлені у двох варіаціях:

  • 2 різних смаки. Наприклад, “Баварія” — піца “Баварська” чудово поєднується з піцою з беконом та томатами або “Супер Маріо” — “Пепероні” в доповненні до “Маргарити”. 
  • 3 різних смаки. Це можуть бути такі комбо “Аватар” (“Пепероні”, “4 Сири” та “Мисливська”) або “Третя не зайва” (“BBQ”, “Пікантна з грибами” та “З куркою та грибами”. 

Яка б не була обрана піца для замовлення, MonoPizza перевершить усі найсміливіші очікування. Бонусом діють вигідні умови: безкоштовна доставка по усьому місту, кешбек від кожного замовлення та кілька способів оплати.