Через день після стрімкого зростання біткойн опустився нижче $67 тисяч

Через день після стрімкого зростання біткойн опустився нижче $67 тисяч

Біткойн опустився нижче 67 000 доларів, оскільки трейдери відреагували на інформацію про те, що уряд США може продати частину своїх значних криптовалютних активів.

Про це повідомляє Bloomberg, передає Укрінформ. 

За даними дослідницької компанії Arkham Intelligence, в понеділок з рахунку, пов'язаного з урядом США, було переведено 2 мільярди доларів біткойнів на нову адресу. Казначейство США накопичило мільярди доларів у вилучених криптовалютах завдяки боротьбі проти таких платформ, як маркетплейс Silk Road, який кандидат в президенти Дональд Трамп пообіцяв перетворити на стратегічний резерв для скарбниці країни в разі свого обрання.

У вівторок під час торгів біткойн впав на 2,2% до 65 875 доларів, після чого дещо відновився і торгувався на позначці 66 600 доларів. 

Ефір третій день поспіль зростає і коливається біля позначки 3 400 дол., незважаючи на низку відтоків з новостворених спотових біржових фондів, які торгують ефіром в США.

Як повідомляв Укрінформ, 29 липня біткойн досяг найвищого рівня з середини червня після того, як Дональд Трамп пообіцяв сприяння криптовалюті, а очікування зниження процентної ставки Федеральної резервної системи США (ФРС) підсилили настрої інвесторів.

Фото: Bloomberg 

www.ukrinform.ua