“Їде плавно на жахливих дорогах”: досвідчений автомеханік порадив надійне вживане авто

Скотті Кілмер сам випробував цей автомобіль на дорозі / колаж УНІАН, скриншот, фото Вікіпедія

Популярний механік Скотті Кілмер порекомендував високоефективний чотиримісний автомобіль, який може стати надійним у користуванні, пише Express. 

У своєму новому відео на Youtube-каналі експерт оглядає сучасне дводверне купе BMW M4 2021 року, яке має привабливий дизайн та надійний двигун. 

“У нас є те, що зазвичай є моїм заклятим ворогом: BMW. Це M440i 2021 року, надзвичайно швидкий автомобіль, який був придбаний [нинішнім власником] з рук з надзвичайно малим пробігом. Як бачите, це справді красива машина, яку він щойно детально відремонтував, і видно, що це зробило її популярною. Йому сподобався колір, йому сподобався автомобіль, а під капотом у нього наднадійний шестициліндровий двигун BMW і восьмиступенева коробка передач. Це швидкий маленький автомобіль”, – підкреслив він.

Відео дня

У виданні наголосили, що версія BMW M4 другого покоління, яку представили у 2020 році, має трохи суперечливий дизайн, однак немало технічних характеристик. 

BMW M4 / фото Вікіпедія

“Випробуваний на знаменитій трасі Нюрбургринг, M4 оснащується 3,0-літровим бензиновим двигуном з подвійним турбонаддувом і шестиступеневою механічною або восьмиступеневою автоматичною коробкою передач на вибір. У своїй найпотужнішій версії M4 розганяється від 0 до 62 миль/год (майже 100 км/год – УНІАН) всього за 3,6 секунди і досягає максимальної швидкості 174 миль/год (280 км/год – УНІАН)”, – додали у виданні.

Водії можуть придбати 4 серію авто за ціною від 32 тисяч доларів. 

Також Скотті зазначив, що BMW M4 може бути дуже надійним та неймовірно економним, якщо їздити з обережністю. 

“Зараз у власника є одна велика проблема з цією машиною: він просто хоче їздити на роботу, але люди завжди хочуть позмагатися з ним на ній. Це швидкий автомобіль, з цим не посперечаєшся, але це також і повсякденний водій. Він має обмежувач швидкості на позначці 155 миль/год (249 км/год – УНІАН), але він каже, що не використовував його до цього. Це досить швидко для будь-кого, хто просто хоче проїхатися по дорозі, давайте подивимося фактам в очі. Зараз не так багато автомобілів, які можуть їхати так швидко, але при цьому витрачати 37 миль/год (59 км/год – УНІАН). Це феноменально для автомобіля з такою швидкістю і шестициліндровим двигуном, який, як відомо, служить вічно”, – запевнив автомеханік.

Під час їзди по дорозі Скотті Кілмер наголосив, що такі елементи, як підвіска, можуть бути налаштовані як на потужність, так і на витонченість.

“Зараз ми маємо це на хорошій підвісці, і ця річ їде плавно на цих жахливих дорогах Род-Айленду. Зараз ми переведемо його в спортивний режим, і я вже відчуваю нерівності! Ось так, давайте послухаємо цей мотор. Ого, який звук, це шестициліндровий звук BMW, який не є неприємним, як у Ferrari, але показує, що ви серйозно налаштовані. Восьмиступенева коробка передач ZF – феноменальна, на ній можна їхати куди завгодно”, – запевнив експерт.

Інші вживані авто, які радять експерти

Раніше Скотті Кілмер розповів про одне вживане авто, яке має потужний двигун. За словами експерта, він жодного разу не бачив, щоб цей автомобіль ламався.

“Якщо вона коли-небудь зламається, вам доведеться розщедритися на гроші, але з іншого боку, я ніколи не бачив, щоб така система ламалася. Якщо ви не проїжджаєте через півтораметрову глибину води і не заливаєте всю машину, то це дійсно хороша система. Вона випускається вже давно, ця машина 2015 року, і я ніколи не бачив, щоб вона ламалася”, – запевнив механік.

Також досвідчений автомеханік назвав надійний вживаний автомобіль, який є економним у користуванні. Зокрема йдеться про Honda Jazz другого покоління, відомий в Америці як Fit.

www.unian.ua

Exit mobile version