В Україні через обстріли без світла залишаються споживачі у семи областях

В Україні через обстріли без світла залишаються споживачі у семи областях

Споживачі у семи областях України залишаються без електропостачання через російські обстріли.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

У Дніпропетровській обасті через технологічні порушення знеструмлювались 4,7 тисячі споживачів, на ранок усіх заживлено. Внаслідок бойових дій знеструмлювались понад 6 тисяч споживачів, на ранок їх частково заживлено.

У Донецькій області внаслідок ворожих обстрілів минулої доби знеструмлено 5,3 тисячі абонентів у одному населеному пункті. На ранок залишається без напруги 161 населений пункт, загалом – 84,3 тисячі абонентів.

У одному з районів через бойові дії пошкоджено розподільний газопровід високого тиску. Без газопостачання залишилось майже 200 абонентів.

У Запорізькій області через технологічні порушення знеструмлювались 332 споживачі, на ранок вони частково заживлені. Внаслідок бойових дій залишаються без напруги 3,7 тисячі споживачів у 51 населеному пункті.

У Сумській області внаслідок бойових дій знеструмлені 72 абоненти у трьох населених пунктах. Загалом внаслідок бойових дій без електропостачання залишаються 3,5 тисячі абонентів у 71 населеному пункті.

У Харківській області на ранок внаслідок бойових дій без електропостачання понад 44 тисячі споживачів у 103 населених пунктах.

У одному з населених пунктів через бойові дії пошкоджено газопровід низького тиску. Від газопостачання відключено 100 абонентів.

За минулу добу енергетики підключили 131 абонента у Херсоні, але через нові обстріли знову знеструмились 55 абонентів. Загалом у Херсоні без електропостичання залишається 2565 абонентів. У 48 населених пунктах Херсонської області без світла залишаються понад 26 тисяч абонентів.

У Чернігівській області внаслідок бойових дій без світла залишаються 1,2 тисячі споживачів у 22 населених пунктах.

Як повідомляв Укрінформ, енергетики відновили електропостачання для 8 175 споживачів.

www.ukrinform.ua