Тиск на Росію має посилюватися так, щоб вона не могла обходити санкції – Зеленський

Тиск на Росію має посилюватися так, щоб вона не могла обходити санкції - Зеленський

Відео Тиск на Росію за розв'язану нею проти України війну має посилюватися настільки, щоб вона не могла обходити санкції.

На цьому Президент Володимир Зеленський наголосив у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

Глава держави висловив подяку всім партнерам, які продовжують справедливо тиснути на Росію за цю війну й на тих осіб із інших країн, котрі допомагають їй воювати.

Відео: Телеграм Володимира Зеленського

«Всі санкції, всі ці рішення, кожен прояв тиску на агресора за цю війну мають працювати й надалі і посилюватись так, щоб російська держава не могла обходити санкції», – заявив він. 

Президент переконаний, що складніше Москві буде підтримувати своє військове виробництво й забезпечувати армію, то більше це реально змушуватиме Росію до миру.

За його словами, пункти української Формули миру «саме тому абсолютно можливо реалізувати, що світова більшість тисне на Росію, не підтримує її військову активність і реально хоче повернути стабільність міжнародним відносинам».

«Санкції цьому сприяють, і справжній мир буде. Буде, якщо не проявляти слабкості й дотримуватись курсу на справедливість», – підкреслив Зеленський. 

Як повідомляв Укрінформ, найбільший російський виробник скрапленого природного газу «Новатек» у червні до найнижчого за останні п'ять місяців рівня скоротив переробку на своєму заводі «Арктик СПГ-2» після того, як санкції Сполучених Штатів обмежили можливості експорту.

Фото: ОП

www.ukrinform.ua