Що робити, щоб живіт був плоским: лікарі назвали 6 продуктів, які “просяться” у вашу тарілку

Що робити, щоб живіт був плоским: лікарі назвали 6 продуктів, які "просяться" у вашу тарілку

Ці продукти допомагають під час схуднення / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Дієтологи Лейні Юнкін, Жанетт Кімзал, Метт Чалмерс, Тріста Бест та Кетрін Джервасіо назвали шість продуктів з високим вмістом білка, які допоможуть зробити живіт більш плоским, пише shefinds.com.

Ці продукти одночасно смачні та корисні для схуднення:

Грецький йогурт. Смачний йогурт із високим вмістом білка, який не потребує приготування, чудово підійде особливо на сніданок, зазначають дієтологи.

Відео дня

Едамаме. За словами лікарів, це ще один фантастичний спосіб включити у свій раціон більше білка та клітковини. Ці зелені соєві боби підійдуть як солона закуска, гарнір. Їх можна вживати у свіжому або смаженому вигляді.

Нежирне м’ясо. Пісні білки особливо корисні для тих, хто хоче позбутися вісцерального жиру. Включення до свого раціону нежирного м’яса, такого як лосось або курка, буде вельми доречним під час схуднення.

Сир. Дуже недооцінене джерело білка, і це хороший варіант для людей, які стежать за споживанням калорій. Також сир – гарне джерело кількох важливих поживних речовин, включно з кальцієм, фосфором, селеном і вітаміном B12, які відіграють важливу роль у здоров’ї кісток, імунній функції та в загальному стані здоров’я.

Яйця. Коли справа доходить до сніданку з високим вмістом білка, що сприяє зниженню ваги, немає нічого кращого, ніж класичні яйця, вважають дієтологи. Незалежно від того, як вам подобається цей основний продукт сніданку, експерти кажуть, що вони стануть чудовим доповненням до вашого раціону, особливо під час схуднення.

Тофу. Рослинний білок, який ви не повинні пропустити. Тофу не тільки дуже універсальний і смачний, але також може творити чудеса з вашим тілом. Це чудовий вибір для тих, хто хоче скоротити споживання м’яса і перейти на овочі. Також тофу особливо ефективний для нарощування м’язової маси та зниження ваги завдяки високому вмісту білка і низькому рівню насичених жирів.

Нагадаємо, раніше було названо продукти, що сприяють схудненню.

www.unian.ua