Хрустка курка з часником за 15 хвилин: Джеймі Олівер поділився швидким рецептом

Це філе виходить соковитим та ніжним / фото ua.depositphotos.com

Хрустка курка з часником від зіркового британського шеф-кухаря Джеймі Олівера потребує лише п’яти інгредієнтів і займає менше 15 хвилин для приготування з нуля.

Цей ідеальний рецепт, який Олівер поділився на своєму веб-сайті, можна неквапливо приготувати, якщо хочеться чогось простого на вечерю без зайвих труднощів.

“Надзвичайно простий у приготуванні, це чудовий швидкий спосіб для справді смачної, хрусткої подрібненої курки, і я додав часник для додаткового смаку. Відбивання курки, як перед додаванням крихт, так і для того, щоб допомогти їм прилипнути, робить м’ясо м’яким і робить його ще швидшим для приготування”, – зазначив він.

Відео дня

Для приготування візьміть;

  • курячі грудки – два шматочки по 120 г;
  • цільнозерновий хліб – два товстих шматка по 75 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • лимон – 1 шт.;
  • рукола – 50 г.
  • Для початку помістіть курячі грудки між двома великими листами пергаменту. Потім трохи відбийте їх, щоб надати сплюснуту форму. 

    Поріжте хліб на шматочки і покладіть в кухонний комбайн, туди ж додайте подрібнений часник – вам потрібно зробити таким чином дрібні панірувальні сухарі. Посипте курку цією сумішшю, знову накрийте папером та побийте качалкою, щоб вбити крихти в м’ясо.

    Поставте сковороду на середній вогонь і готуйте курку по три хвилини з кожного боку до хрусткої, золотистої скоринки та повної готовності.

    Вичавіть лимон на листя руколи. Коли курка приготується, наріжте її скибочками та покладіть на тарілку разом із зеленню. У такому виді можна подавати як самостійну страву.

    Що можна приготувати на обід та вечерю

    Британський шеф-кухар Рік Стайн, який має корнуольське коріння, поділився рецептом смачного пирога із сиром, картоплею та шпинатом.

    Крім того, Стайн поділився секретом приготування спагеті карбонара у себе вдома. Для цього не потрібні складні інгредієнти, а на приготування піде лише 15 хвилин.

    www.unian.ua

    Exit mobile version