7-річний хлопчик мріє змінити своє дивне ім’я: як його звати

7-річний хлопчик мріє змінити своє дивне ім'я: як його звати

Хлопчик мріє змінити своє ім’я / фото ua.depositphotos.com

Жінка дозволила сину змінити ім’я у його сьомий день народження. Це рішення спровокувало дискусії.

Як розповіла жінка у Reddit, у трирічному віці вона з чоловіком усиновила хлопчика та вирішила не змінювати його ім’я, адже це єдине, що залишилося від цього біологічної матері. Втім, у школі дитину почали дражнити через його незвичайне ім’я.

Біологічна мати назвала дитину як предмет меблів – Тейбл (Table – з англійської стіл). Повне ім’я хлопчика – Тейбл Майкл Гаррісон. Він вирішив, щоб його називали Гаррісоном, але на шкільній формі все одно зазначали ім’я Тейбл.

Відео дня

“Він засмучується, коли його називають столом, використовуючи ім’я Тейбл. Йому справді не подобається це ім’я, і ​​він сказав, що воно змушує його думати про погані речі”, – каже мати.

Замість того, щоб просити нові іграшки та чекати на день народження, хлопчик мріє юридично змінити своє ім’я. Дитина просить, щоб це було його подарунком.

Користувачі мережі підтримали рішення хлопчика, адже ім’я викликає у нього лише негативні емоції. Втім, дехто з коментаторів застеріг батьків від поспішних рішень, адже семирічна дитина, ймовірно, ще не надто зріла для такого дорослого вибору.

Цікавинки про імена – це цікаво прочитати

Як повідомляв УНІАН, питання про те, які імена з важкою долею і вважаються нещасливими, давно цікавить людей. Існує безліч забобонів та упереджень, пов’язаних із цим. І багато батьків часто замислюються про те, які найнещасливіші імена для дівчаток та хлопчиків і як вони можуть вплинути на життя їхніх дітей. Ми розповідали про імена, які мають важку долю. 

www.unian.ua