Дві бригади ДШВ отримали комплекси розвідки та знищення Пульстрон

77-а окрема аеромобільна, а також 79-а окрема десантно-штурмова бригади отримали нові комплекси "Пульстрон", спрямовані на розвідку та атаку.

ДШВ
Дві бригади ДШВ отримали комплекси розвідки та знищення Пульстрон

77-а окрема аеромобільна, а також 79-а окрема десантно-штурмова бригади отримали нові комплекси “Пульстрон”, спрямовані на розвідку та атаку. Цю техніку вони отримали завдяки ініціативі “Око за око 3”, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на прес-службу ОККО.

Підрозділи діють на найскладніших напрямках, Куп’янському та Покровському. Кожна з цих бригад отримала понад 400 ударних та розвідувальних безпілотних літальних апаратів різних типів. Крім цього вони отримали автомобілі, комплекси супутникового інтернету Starlink, а також автомобільні та портативні радіостанції. Українські десантно-штурмові війська запрошують українців до їхніх лав.

На сьогоднішній день десантно-штурмовим військам уже передано 5 із 10 запланованих комплексів “Пульстрон” за заявами ОККО. Перші три комплекти за стислий термін довели свою ефективність на лінії бойового зіткнення.

Нагадаємо, що тривають бої за Новоолександрівку.