Названо серйозні помилки у стосунках: топ-7

Названо серйозні помилки у стосунках: топ-7

Стали відомі серйозні помилки, яких можна припуститися у стосунках / фото pixabay.com

Часто люди хочуть знати, як правильно жити в цьому світі та будувати здорові стосунки. Як виявляється, для того, щоб вибудувати здоровий зв’язок із кимось, потрібно уникати низки помилок.

Є 7 помилок, які можуть зашкодити стосункам, і їхня причина криється в тому, що жінка невпевнена в собі, пише HackSpirit. На думку експерта зі стосунків, психолога – доктора Джона Готтмана, через невпевненість людина у стосунках може бути емоційно відстороненою чи надмірно ревнивою, а через це може виникати дистанція.

Які ще є серйозні помилки у стосунках із чоловіком:

  • пошук постійного схвалення з боку партнера. Через це партнеру може стати важко у стосунках, оскільки він відчуватиме, що несе відповідальність за щастя жінки. Жінці варто зрозуміти, що вона цінна така, яка є;
  • спроба змінити себе заради партнера;
  • уникнення конфліктів. Якщо так діяти, то проблеми просто можуть бути приховані, а завдяки конфліктам можливе покращення розуміння;
  • прагнення контролювати життя партнера.
  • Ще одна помилка – нехтування турботою про себе. Якщо не звертати увагу на свої потреби, можна стати менш щасливими, а це може негативно позначитися на стосунках.

    Відео дня

    Цікаві новини – сьогодні це варто прочитати

    Раніше УНІАН писав, як розпізнати дуже егоцентричну людину. За відомостями експертів, зокрема, такі особистості часто виставляють себе жертвою, перебивають інших, і їм складно радіти досягненням тих, хто їх оточує.

    www.unian.ua