Підприємці на прифронтових і деокупованих територіях отримали генератори від ООН

Підприємці на прифронтових і деокупованих територіях отримали генератори від ООН

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) розподілила 17 генераторів потужністю від 27 до 88 кВт серед виробників і переробників продуктів харчування на прифронтових і деокупованих територіях.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Надання цієї допомоги є частиною комплексного Плану реагування на надзвичайні ситуації ФАО у 2024 році та допоможе підприємцям забезпечити стабільне виробництво харчових продуктів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що допомогу було надано підприємцям Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської та Харківської областей.

У міністерстві нагадують, що в межах програми ФАО, Мінагрополітики й уряду Німеччини малі та середні підприємства вже отримали 114 генераторів потужністю до 440 кВт.

Як повідомлялося, українські виробники продуктів харчування отримають 245 генераторів від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), за фінансової підтримки уряду Німеччини.

www.ukrinform.ua