Які приправи потрібні, аби зробити ідеальну смажену картоплю: поради від шеф-кухаря

Які приправи потрібні, аби зробити ідеальну смажену картоплю: поради від шеф-кухаря

Відомо, що важливим інгредієнтом для приготування картоплі є сіль / фото ua.depositphotos.com

Всім відомо, що різноманітні приправи значно покращують смак тієї чи іншої страви. Проте іноді додавання деяких інгредієнтів може зробити страву не такою на смак, як очікувалось. Проте шеф-кухар-мішленівець Поппі О’Тул відкрила секрет найсмачнішого приготування смаженої картоплі, пише Mirror.

За її словами, є шість інгредієнтів, які підходять для приготування картоплі.

“Почніть з основ. Картопля любить сіль – вона добре з нею поєднується, і вона підкреслює природний картопляний смак, що викликає звикання”, – радить Поппі.

Відео дня

Також під час приготування картоплі вона рекомендує використовувати: 

  • копчену паприку;
  • гранульований часник;
  • мелений кмин;
  • мелений коріандр;
  • лимонний сік;
  • олія.
  • За словами експерта, ця суміш забезпечить вам “приємну основу земляних смаків, які дійсно доповнюють картоплю – особливо чіпси чи картоплю в клярі”.

    Якщо ви смажите картоплю, то можете додати до неї трохи зелені. Розмарин, чебрець та часник теж можуть покращити її смак. 

    Інші смачні рецепти

    Раніше УНІАН розповів, як приготувати десерт брауні за 30 хвилин. Крім того, шматочки пирога можна зберігати свіжими до двох тижнів у герметичному контейнері.

    Також стало відомо, як приготувати бісквітний пиріг “Вікторія” в домашніх умовах. Зокрема кулінарний експерт Метт Вебстер поділився своїм поглядом на цей типово британський десерт.

    “Якщо ви хочете звести до мінімуму солодкість цукру та підкреслити вершковість масляного крему, просто додайте невелику щіпку солі”, – рекомендує він. 

    www.unian.ua