Це геніально: шеф-кухар поділився легким способом, як швидко нарізати цибулю

Це геніально: шеф-кухар поділився легким способом, як швидко нарізати цибулю

Такий лайфхак значно полегшить нарізання цибулі для приготування страв / фото ua.depositphotos.com

Французький шеф-кухар поділився способом, як ідеально нарізати цибулю. За його словами, вам для цього навіть не знадобиться ніж, пише Mirror. 

Кулінар поділився у соцмережі TikTok хитрим прийомом. Його спосіб нарізки цибулі створює “ідеальні” тонкі скибочки цибулі без необхідності втручання ножа. Замість цього він ділиться, як можна використовувати виделку та овочечистку, аби ретельно нарізати цибулю вздовж і впоперек.

Шеф-кухар починає з того, що встромляє виделку в нижню частину цибулини. Таким чином овоч залишається у стійкому положенні, поки він нарізає його. Аби тримати цибулю стабільною, він кладе руку на ручку виделки, вдавлюючи її в дошку для нарізання. 

За допомогою овочечистки шеф рухає нею вперед-назад, аби нарізати тонкі скибки. 

“Просто рухай вперед-назад”, – зауважує він, демонструючи процес.

У кінцевому результаті вийшли скибочки цибулі, які ідеально підходять для соковитого бургера або піци. Наразі такий спосіб зібрав 5 мільйонів “лайків” від глядачів. Один із користувачів соцмережі Хосе наголосив: “Чувак, ти щойно змінив моє життя”.

Спосіб нарізки цибулі

Своєю чергою французький шеф-кухар підкреслив, що такий спосіб підходить не тільки для нарізання цибулі. В іншому відео він поділився тим, як нарізати капусту для ідеального капустяного салату. У цьому випадку, на відміну від цибулевої нарізки, вам не потрібно використовувати виделку. Замість цього просто розріжте капусту навпіл і покладіть плоскою стороною вниз на обробну дошку.

Інші корисні поради на кухні

Раніше шеф-кухар-мішленівець Поппі О’Тул розповіла, які приправи потрібні, аби приготувати ідеальну смажену картоплю. За її словами, є шість інгредієнтів, які підходять для приготування картоплі.

“Почніть з основ. Картопля любить сіль – вона добре з нею поєднується, і вона підкреслює природний картопляний смак, що викликає звикання”, – рекомендує експерт.

Також журналістка розповіла про дієвий спосіб, завдяки якому можна розкачати тісто, якщо у вас немає качалки. Вона згадала про свою бабусю, яка не вживала алкоголю, проте завжди зберігала пляшку вина у морозильній камері. 

www.unian.ua