“Пекельна відпустка зміцнила мій шлюб”: агент з нерухомості розповіла про раптовий роман

"Пекельна відпустка зміцнила мій шлюб": агент з нерухомості розповіла про раптовий роман

Агент з нерухомості розповіла про раптовий роман, який зміцнив їхні стосунки з чоловіком / фото ілюстративне ua.depositphotos.com

Агент з нерухомості Брайоні з Чіппенхема (графство Вілтшир, Велика Британія) вирішила завести роман після виснажливої ​​відпустки з чоловіком і каже, що цей досвід зміцнив її шлюб – вона не вагаючись зрадить знову. Про це повідомляє Mirror.

Жінка розповіла, що зрада змусила її сексуальний потяг “зашкалювати”. За її словами, вона відпочивала “в пеклі” з чоловіком у Марбельї, де вони займалися “дурним сексом”, і тому 34-річна дівчина вирішила завести роман, коли повернулася додому.

“Я повернулася додому, знаючи, що мені потрібно почати щось і отримати трохи драйву у своєму житті. Я не була готова розірвати шлюб, але я прагнула відчуття, яке відчуваєш, коли спиш з кимось новим”, – сказала вона.

Відео дня

Вона уточнила, що почала зустрічатися з чоловіком, молодшим за неї на п’ять років, якого вона жартома називала своїм “хлопчиком-іграшкою”.

“Це було захоплююче займатися сексом з кимось новим і відкривати нові способи зради, і незабаром я знову захотіла займатися сексом зі своїм чоловіком, і ми зрозуміли, що те, що ми маємо, варте того, за що боротися”, – каже Брайоні.

Вона каже, що проблеми у стосунках із чоловіком почалися, коли вони провели час в Іспанії під час відпустки – це був їхній перший виїзд за кордон більше ніж за рік через пандемію, але це була “катастрофа з першого дня”.

“Ми весь час діяли одне одному на нерви, і секс був нісенітницею. У підсумку ми мовчки вечеряли разом і рахували дні, поки не полетимо додому”, – розповідає жінка.

При цьому вона стверджує, що не шукала нового чоловіка, а просто хотіла, щоб нові стосунки стерли спогади “про ту катастрофічну відпустку в Марбельї”.

“Він знову зацікавив мене сексом, і моє любовне життя з чоловіком також пожвавилося. У мене був другий роман із менеджером бару, і це також було дуже весело. Я повернула всю свою впевненість, і це, здавалося, відродило мій шлюб. Я зрозуміла, що у мене все ще є майбутнє з моїм чоловіком, і якщо все знову застаріє, я без вагань заведу новий роман, тому що минулого разу це точно спрацювало”, – зізналася Брайоні.

Останні новини про секс

Учасникам Олімпійських ігор-2024 у Парижі видали серветки для орального сексу. Також кожен із 9000 атлетів отримав по два презервативи на день.

Як пояснили організатори ОІ-2024, вони хотіли, щоб спортсмени “почувалися б дуже комфортно і радісно”.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • “Втратила свою сексуальність”: Крістіна Агілера здивувала схудненням та нарвалася на хейт
  • В Україні вводять штрафи за образливі повідомлення сексуального характеру
  • У Китаї почнуть випускати секс-ляльок зі штучним інтелектом
  • www.unian.ua