Як їсти “нутеллу” на дієті: лайфхак від фітнес-тренера

Як їсти "нутеллу" на дієті: лайфхак від фітнес-тренера

Шоколадні пасти дуже калорійні / фото ua.depositphotos.com

У кожного з нас є своя улюблена їжа, перед якою ми не можемо встояти. Для деяких це пакет чіпси, для інших – морозиво, шоколад чи цукерки. Фітнес-тренер знайшов спосіб насолоджуватися шоколадно-горіховою “Нутеллою”, не набираючи кілограмів.

Фітнес-гуру Бетані Добсон зізналася, що обожнює шоколадні пасти і винайшла спосіб, як продовжувати їх їсти на схудненні. Вона нагадала, що навіть крихітна ложка її улюбленого смаколика може вмістити 100 калорій.

“Справа в тому, що я до біса люблю Нутеллу і не хочу відмовлятися від неї лише заради того, щоб скинути жир”, – наголошує тренерка.

Відео дня

Вона змішує п’ять грамів “нутелли” та 20 грамів грецького йогурту 0% жирності. Це дозволяє отримати більшу кількість солодкої пасти з меншою калорійністю. Такий спред стане ще одним джерелом білка.

За словами Бетані, одна з найбільших помилок, яку вона бачить, полягає в тому, що люди відмовляються від усіх своїх улюблених страв, коли хочуть схуднути або скоротити певні продукти.

“Уявіть, якби ви зробили це з усіма своїми соусами, які використовуєте, у вас було б набагато більше калорій. Ось чому я змогла скинути 5 кг за вісім тижнів”, – зазначає вона.

Поради щодо схуднення

Чоловік схуд на 45 кілограмів, не відмовляючись від улюбленої їжі. Він поділився своїми лайфхаками на схудненні.

Раніше дієтологи розповіли про 6 прихованих причин, які заважають вам скинути вагу.

www.unian.ua