Швидко та смачно: “хитрий” рецепт піци на сковорідці від Джеймі Олівера за лічені хвилини

Швидко та смачно: "хитрий" рецепт піци на сковорідці від Джеймі Олівера за лічені хвилини

Такий рецепт піци від Джеймі Олівера дуже сподобався його підписникам / фото ua.depositphotos.com

Тепер любителям піци не доведеться витрачати багато часу на її приготування, адже новий рецепт від Джеймі Олівера, допоможе зробити смачну страву за лічені хвилини, пише Mirror. 

“Ця піца стала хітом продажів на вечірках, адже для її приготування потрібна лише одна сковорідка, що робить її не лише легкою у приготуванні, але й значно спрощує процес миття посуду. Не кажучи вже про те, що рецепт також включає сосиски як м’ясну начинку для надзвичайно смачного частування. Усе, що вам потрібно, – це кілька інгредієнтів, щоб запалити ваші смакові рецептори”, – розповідають у матеріалі.

Як приготувати піцу на сковорідці

Спочатку візьміть антипригарну сковороду, додайте трохи оливкової олії та поставте її на середній вогонь. Підрум’яньте сосиски, а потім додайте до них червону цибулю та суміш перців. Готуйте це все 5-10 хвилин та зніміть зі сковороди. 

Відео дня

Після чого зробіть основу для піци з борошна та доброї щіпки морської солі. Повільно влийте холодну воду та вимішайте до утворення тіста. Викладіть тісто на сковорідку, а потім посипте його тертим сиром. 

“Зверху викладіть ковбасу та овочі і поставте на середній/високий вогонь. Дайте основі підсмажитися кілька хвилин, а потім відправте в духовку ще на 10 хвилин до золотистого кольору”, – додають у виданні.

Після того, як рецепт було опубліковано, він став популярним, адже зібрав понад 9 тисяч вподобань, які хвалили піцу за те, що вона “така проста у приготуванні”. 

“Вау. Це дуже швидко”, – написав один користувач соціальних мереж.

“Цей хлопець завжди вибиває з колії”, – додав інший. 

Однак дехто збентежився через відсутність традиційного томатного соусу, але більшість, ймовірно, привітали такий метод приготування. 

Інші смачні рецепти

Раніше УНІАН розповідав про рецепт томатного соусу, який завірусився у мережі. Зокрема експерт Джулія Ардіццоне розкрила, як саме готують соус “італійські бабусі”.

“Ось як моя сицилійська бабуся навчила мене готувати томатний соус – без техніки і в найкоротші терміни. Ніщо не зрівняється зі смаком домашнього томатного соусу, особливо коли ним полито щедру порцію пасти або намазано на піцу”, – розповідає вона.

Раніше BBC Good Food поділилось рецептом пасти з шинкою та грибами. Відомо, що паста є чудовим варіантом швидкого приготування обіда чи вечері.

www.unian.ua