Що видає майже нульову самосвідомість: названо 6 фраз

Що видає майже нульову самосвідомість: названо 6 фраз

Названо фрази, за якими можна розпізнати чоловіка з дуже низькою самосвідомістю / фото pixabay.com

Коли люди починають розбиратися в тому, як правильно жити в цьому світі і будувати стосунки, то можуть дійти висновку, що для побудови хорошої комунікації потрібна людина, яка має високий рівень самосвідомості.

Те, що самосвідомість чоловіка перебуває майже на нульовому рівні, можуть видати 6 фраз, повідомляє HackSpirit. Одне з таких висловлювань таке – хтось “змусив мене це зробити”. Експерти зазначають, що люди можуть чинити на людину тиск, проте тільки вона сама може ухвалити рішення і має розуміти, що несе за це відповідальність.

Те, що в людини низька самосвідомість, також видають такі фрази:

  • “Я не хотів, щоб це сталося”. Перед тим, як щось робити чи говорити, людина має розуміти, які наслідки це може мати для неї. Людина з низьким рівнем самосвідомості може не розуміти, як шкодить своїм стосункам з іншими;
  • “Це не така вже й велика проблема, просто розслабся”. Не можна просто “відмахуватися” від почуттів і переживань іншої людини;
  • “Зі мною все гаразд, нічого не сталося”. Коли в людини все далеко не добре, проте вона стверджує протилежне, щоб уникнути конфлікту, – це тривожний дзвіночок;
  • “Це не моя вина!”. Наприклад, людина, яка усвідомила себе, розуміє, що відіграє у стосунках важливу роль. Зокрема, якщо чоловік “холодний”, а його партнер нібито прилипливий, то саме прояв із чоловічого боку більшої теплоти може заспокоїти тривожного партнера.
  • Ще про низький рівень самосвідомості свідчить фраза “я такий, який є”. Такими словами людина нібито показує, що зрозуміла і прийняла себе, проте насправді вона упустила важливий момент – зростання. Якщо щось не так, така особистість не дозволяє собі рости та розвиватися.

    Відео дня

    Цікаві новини – що вже повідомлялося

    Раніше УНІАН з’ясував, через які вісім фраз людина може миттєво здатися менш розумною. За відомостями експертів, зокрема, йдеться про слова “я вже це знаю”, “це неможливо” і “мені не потрібно це записувати”.

    Вас також можуть зацікавити новини:

  • “Доля цілої нації”: мольфарка пояснила, що буде, якщо відкушувати зубами хліб
  • Швидкий тест для перевірки IQ: треба знайти хитрого кота в шафі за 10 секунд
  • Які кришки кращі для консервації: варто використовувати тільки їх
  • www.unian.ua