ПриватБанк та Ощадбанк приєдналися до програми «Національний кешбек»

ПриватБанк та Ощадбанк приєдналися до програми «Національний кешбек»

Державні банки ПриватБанк та Ощадбанк долучилися до програми «Національний кешбек», яка стартувала 2 вересня 2024 року.

Про це Укрінформу повідомили пресслужби банків.

У ПриватБанку для участі в програмі клієнти можуть безкоштовно оформити спеціальну цифрову картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні» через Приват24.

«Державна програма «Національний кешбек» надаватиметься за оплати платіжною карткою ПриватБанку (Картка для виплат, картка «Універсальна» тощо) товарів українського виробництва у продавців, зареєстрованих у програмі», – зазначили у ПриватБанку.

Окрім державного кешбеку, власники цієї картки отримають додатковий 10% кешбек у програмі лояльності «Привіт» у Приват24.

Клієнтам Ощадбанку для участі в програмі необхідно відкрити спеціальний рахунок та замовити віртуальну картку в застосунку «Мобільний Ощад» (у каталогу продуктів банку), оновити застосунок Дія та обрати у ньому послугу «Національний кешбек», надати дозвіл на передавання даних про транзакції з обраної картки (карток) при купівлі товарів у магазинах – учасниках програми. Це можна зробити в банківському застосунку «Мобільний Ощад» (у налаштуваннях картки (карток), якою будуть здійснюватися розрахунки за товари). Картка може бути зарплатною, кредитною, пенсійною тощо.

За повідомленням банків, держатель картки може купувати будь-які українські товари, додані українськими виробниками до переліку програми, отримуючи за це кешбек, але за винятком підакцизних товарів.

Максимальний обсяг кешбеку становить 3 тис. грн на місяць. Витратити ці кошти можна на оплату послуг, придбання військових облігацій або підтримку ЗСУ.

Використати кошти від кешбеку, нараховані в 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.

Як повідомляв Укрінформ, у застосунку "Дія" запустили бета-тестування програми "Національний кешбек", яка дозволить українцям отримувати 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва.

www.ukrinform.ua