Томатний суп за 5 хвилин: ресторатор поділилась простим рецептом

Томатний суп за 5 хвилин: ресторатор поділилась простим рецептом

Томатний суп смачніше подавати з хрустким хлібом фото ua.depositphotos.com

Немає нічого кращого за тарілку супу, щоб зігрітися в осінні дні. Однак зазвичай його приготування це кропітка справа, яка вимагає немало часу. Дієтолог та ресторатор Алексіс Джозеф поділилась простим рецептом з 5 інгредієнтів який швидко готується у блендері.

“Для цього безмолочного томатного супу з консервованими помідорами не потрібно нарізати чи пасерувати. Цей рецепт не може бути простішим”, – каже Алексіс, яку цитує Еxpress

Для приготування знадобляться:

Відео дня

  • овочевий бульйон – 237;
  • цілі очищені помідори – 1 банка;
  • кеш’ю – півсклянки;
  • часник – 1 зубчик
  • сіль – 3/4 ч.л.
  • Спочатку очистіть часник, а потім покладіть його в мірну чашку або миску разом із горіхами кеш’ю. Розігрійте їх в мікрохвильовці протягом однієї хвилини на повній потужності або нагрійте в невеликій каструлі на плиті на середньому вогні.

    Тепер додайте консервовані помідори та їхній сік у блендер разом із бульйоном, розігрітим часником та кешью. Приправте сіллю та перцем і збийте на максимальній швидкості.

    Перемішайте суміш до однорідної кремоподібної консистенції, спробуйте її на смак і за потреби додайте приправи. Пластівці чилі або сушені трави, такі як базилік або орегано, стануть чудовим доповненням.

    Якщо ваша марка помідорів більш кисла, ви можете додати одну чайну ложку цукру, щоб збалансувати їх. Далі подавайте з базиліком та хрустким хлібом.

    Що ще смачного приготувати

    Нещодавно відомий шеф-кухар Джеймі Олівер розповів як готує швидкі пончики без цукру на сніданок, а також булочки з яблуками та корицею.

    Знаменитий пекар Мері Беррі поділилася своїм рецептом оксамитового шоколадного пирога, який ідеально підходить для вихідних.

    www.unian.ua