“Солодка” оптична ілюзія для переможців: треба знайти особливу свічку

"Солодка" оптична ілюзія для переможців: треба знайти особливу свічку

Захоплива головоломка / Колаж УНІАН / фото УНІАН

Всі ми любимо свята за зустрічі з близькими, приємні побажання, подарунки та солодощі. Нова оптична ілюзія від УНІАН нагадає вам про такі дні.

На зображенні, яке з’явиться трохи нижче, можна побачити багато різних солодощів. Тортики та кекси прикрашені кремом, а на верхівці – свічки. Ви вже здогадалися, що випічку приготували для дитячих свят – майже на кожній є свічка у вигляді цифри. 

Вам потрібен зір 20/20 і високий IQ, щоб знайти приховане число 8 всього за шість секунд. Готові спробувати знайти тортик маленького іменинника? 

Відео дня

"Солодка" оптична ілюзія для переможців: треба знайти особливу свічку

УНІАН

Задачка може здатися вам складною, оскільки ви маєте мало часу та багато яскравих і маленьких деталей, які відволікають від пошуку. Подивитися правильну відповідь можна нижче.

Розгадка

Тортик для святкування 8 років знаходиться у правій частині малюнка. Ми обвели його різнокольоровим колом.

"Солодка" оптична ілюзія для переможців: треба знайти особливу свічку

УНІАН

Інші головоломки для вас

Раніше УНІАН публікував дуже складну оптичну ілюзію, на якій серед сотні 769 сховали одне зайве число. Час, як завжди, дуже обмежено – лише дев’ять секунд.

Також пропонуємо розкрити секрет зображення з чарівними віслюками. Вам треба бути максимально уважною людиною, що відшукати серед них іншу тваринку.

www.unian.ua