“Тепер по-іншому не готую”: смачний рецепт яєчні з неочікуваним інгредієнтом

"Тепер по-іншому не готую": смачний рецепт яєчні з неочікуваним інгредієнтом

Найсмачніше яєчня смакує з тостами / фото ua.depositphotos.com

Яєчня зазвичай передбачає перемішування або збивання яєць з приготуванням на повільному вогні. Найчастіше туди додають цибулю, вершки, сир та навіть сметану.

Як пише Еxpress, найкраща яєчня має кремовий, ніжний смак і подається з тостами та хрустким беконом. Редактор видання завжди готувала цю страву з вершковим маслом та молоком, однак спробувала це зробити з неочікуваним інгредієнтом – майонезом. Тепер, вона зазначає, по-іншому яєчню готувати не буде.

За її словами, додавання майонезу робить цю яєчню надзвичайно кремовою та додає неймовірної насиченості. Щоб спробувати цю страву, потрібно взяти:

Відео дня

  • майонез – 1 ст.л.;
  • яйця – 2-4 шт.;
  • молоко – 2 ст.л.;
  • сіль та перець – за смаком;
  • вершкове масло або олія – 1,5 ст.л.
  • Почніть зі збивання яєць і молока в мисці. Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні перед тим, як додати масло. Слідкуйте, щоб воно не підгоріло.

    Додайте яйця в сковорідку і почніть часто помішувати лопаткою. Коли суміш почне густішати, додайте майонез і продовжуйте змішувати до однорідності. На цьому етапі потрібно приправити.

    Продовжуйте помішувати, поки яйця не досягнуть бажаної консистенції – вони можуть більш пухкими та ніжними, або більш щільними та підсмаженими. Подавайте окремо або на тостах з хрустким беконом.

    Що ще приготувати смачного

    Раніше УНІАН розповідав, як приготувати омлет за рецептом від судді Masterchef.

    Немає нічого кращого за тарілку супу, щоб зігрітися в осінні дні. Однак зазвичай його приготування це кропітка справа, яка вимагає немало часу. Дієтолог та ресторатор Алексіс Джозеф поділилась простим рецептом з 5 інгредієнтів який швидко готується у блендері.

    www.unian.ua