Вирок Трампу за виплату грошей порнозірці відкладено до закінчення виборів

Суддя Нью-Йорка відклав процедуру ухвалення вироку колишньому лідеру США у справі про виплату порнозірці Стормі Деніелс до закінчення виборів, щоб уникнути політичних спекуляцій.

Дональд Трамп
Вирок Трампу за виплату грошей порнозірці відкладено до закінчення виборів

Суддя Нью-Йорка відклав процедуру ухвалення вироку колишньому лідеру США у справі про виплату порнозірці Стормі Деніелс до закінчення виборів, щоб уникнути політичних спекуляцій. Спочатку вирок мав бути винесений 18 вересня, проте зараз його дата змінена на 26 листопада, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Reuters.

Дата вироку Дональда Трампа змінено 26 листопада після проведення виборів президента США. Якщо на той час справа не отримає статусу припиненого. 30 травня Трамп був визнаний винним за 34 пунктами звинувачення, пов’язаними з фальсифікацією документів для приховування виплати 130 000 доларів Деніелсу перед виборами 2016 року.

Суддя підкреслив, що це рішення необхідне для того, щоб не створити враження про політичну заангажованість суду. Трамп та його адвокати раніше просили відстрочити вирок, щоб уникнути втручання у виборчий процес. Секретна служба посилює безпеку навколо резиденції Трампу.

Байден реформуватиме Верховний суд, який дав Трампу імунітет.