Turkcell продав усі свої дочірні компанії в Україні, серед яких Lifecell

Turkcell продав усі свої дочірні компанії в Україні, серед яких Lifecell

Турецька компанія Turkcell повідомила про продаж усіх дочірніх компаній в Україні, зокрема одного з провідних операторів мобільного зв'язку – компанії Lifecell.

Про це йдеться в заяві компанії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У межах заяв нашої компанії від 29 грудня 2023 року та інших дат, всі права та борги щодо дочірніх компаній ТОВ Lifecell, ТОВ Global Bilgi та ТОВ Ukrtower були передані DVL Telecom (група компаній NJJ Holding)”, – повідомили в компанії.

Зазначається також, що остаточна продажна ціна становить 524,3 млн доларів США.

“Остаточна ціна продажу визначена в рамках внесених коригувань, включаючи грошові кошти та борги, внесені у фінансову звітність, підготовлену ​​на дату закриття, і на основі договору про продаж акцій було виплачено 524,3 мільйона доларів США станом на дату закриття (сьогодні)”, – повідомили в компанії.

Як відомо, DVL Telecom є дочірньою компанією французької інвестиційної компанії, що належить мільярдеру Ксавʼє Ньєлю. Назва компанії, що містить абревіатуру DVL створена на основі назв українських компаній Datagroup, Volia, Lifecell, які будуть обʼєднані в одну компанію.

Як повідомляв Укрінформ, інвестиційна компанія NJJ Holding, яка належить французькому мільярдеру Ксав’є Ніелю, після отримання всіх необхідних дозволів завершила транзакцію з придбання компаній «Датагруп-Volia» та Lifecell.

Фото: Вікіпедія Pivox

www.ukrinform.ua