Що найкраще відбілить постільну білизну: експерт назвав спосіб №1

Що найкраще відбілить постільну білизну: експерт назвав спосіб №1

Відбілювач може бути неймовірно агресивним щодо тканини / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Експерт із прання з Time 4 Sleep Джонатан Воррен вважає, що найкращий спосіб випрати білу постільну білизну – це використовувати не відбілювач, а лимонний сік, пише express.co.uk.

“Фантастичний натуральний мийний засіб. Лимонний сік не тільки надає простирадлам чудового цитрусового запаху, а й містить лимонну кислоту, яка вбиває бактерії і добре відома своїми відбілювальними властивостями”, – зазначив експерт.

Вказується, що відбілювач може бути неймовірно агресивним по відношенню до тканини і таким чином швидше її зношувати. А лимонний сік – натуральний відбілювальний засіб, який здатен відновити постільну білизну в найкоротші терміни без пошкоджень.

Відео дня

Як відбілити постільну білизну за допомогою лимонного соку

Джонатан Воррен радить перед тим, як прати постільну білизну, варто спочатку помістити її в холодну воду.

“Це тому, що тепла вода може ще більше поширити плями, тоді як холодна вода допомагає зупинити їх на своєму шляху і дає вашій постільній білизні найкращі шанси на відновлення”, – пояснив він.

Потім усе, що вам потрібно зробити, це додати лимонний сік у пральну машину разом із порошком або гелем для прання.

Після того, як простирадла будуть випрані, за можливості розвісьте їх сушитися на вулиці, оскільки сонячне світло також має природні відбілювальні властивості.

“Хоча це не завжди можливо, сушка простирадл на повітрі є найрекомендованішим варіантом для збереження їхньої свіжості та чистоти. Також вона запобігає вицвітанню або потьмянінню білизни”, – додав експерт.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, на якому режимі прати постільну білизну.

www.unian.ua