Як відіпрати сильно забруднені кухонні рушники: простий метод від експертів

Як відіпрати сильно забруднені кухонні рушники: простий метод від експертів

Рушники будуть білими та пухнастими / фото ua.depositphotos.com

Підтримувати білу білизну у хорошому вигляді, особливо рушники, може бути складно. Експерти розкрили, поєднання яких двох продуктів поверне пухнастість та яскравий колір тканині.

Фахівці британської мережі хімчисток Hello Laundry розповіли Еxpress, що після багаторазового прання забруднені рушники часто зберігають стійкий сіруватий відтінок і втрачають м’якість та пухнастість. Це робить їх непривабливими, однак вихід є.

Боракс, він же тетраборат натрію, ефективно відбілює тканину та прибирає плями. Змішайте половину склянки порошку для прання з половиною склянки боракса. Помістіть свої брудні рушники в пральну машину та додайте суміш. Виперіть рушники за допомогою делікатного режиму, а потім повісьте їх сушитися.

Відео дня

За словами експертів, ця техніка не тільки усуває сіруватий відтінок, але й оживляє рушники, роблячи їх білими та пухнастими.

Якщо у вас під рукою немає боракса, лимонний сік є чудовим природним засобом для відбілювання та пом’якшення рушників.

“Полощіть рушники в пральній машині, а потім додайте кілька чайних ложок лимонного соку, щоб відбілити рушники. Обов’язково додайте лимонний сік, коли машина наближається до початку циклу полоскання, і пропустіть кондиціонер для тканини, коли ви використовуєте її для прання рушників”, – радять експерти.

Як ефективно прати

Раніше УНІАН розповідав, як позбутися складок на одязі без праски. 

Крім того, розглянули, як випрати шкарпетки, аби вони знову стали ідеально білими.

www.unian.ua