Директори автокомпаній назвали 5 вживаних машин, які не варто купувати

Директори автокомпаній назвали 5 вживаних машин, які не варто купувати

Не всі вживані авто варті того, щоб віддавати за них гроші / колаж УНІАН, скріншот

Купівля вживаного автомобіля може бути розумним рішенням, якщо ви хочете придбати надійний транспортний засіб за доступною ціною. Однак деякі вживані авто – не найкраще вкладення грошей, тому що ви можете зіткнутися з проблемами з трансмісією, сумнівною якістю збірки або підвищеною амортизацією.

Видання GOBankingRates поговорило з кількома професіоналами в галузі автомобільної промисловості про старі автомобілі, які є скоріше фінансовим ускладненням, ніж вигідною угодою.

Fiat 500

За роки роботи Fiat у США Карл Ентоні, редактор Automoblog, зазначив, що рейтинги надійності та якості від Consumer Reports і J.D. Power виявилися нижчими, ніж очікувалося.

Відео дня

Якщо ви купуєте старий Fiat, Ліланд Джонс, засновник і генеральний директор компанії Ceramic King Coatings, радить утриматися від купівлі Fiat 500 2012-2016 років випуску. За словами Джонса, серед інших проблем, які слід очікувати, покупці можуть зіткнутися з відмовою зчеплення і високими витратами на ремонт.

Ford Escape

Джо Джиранда, директор з продажу та маркетингу CFR Classic, каже, що старі автомобілі Ford Escape страждають від проблем із трансмісією, таких як тремтіння і ривки. Ще одна серйозна проблема цих старих авто – підвіска, яка потребує частого обслуговування.

Volkswagen Eos

Навіть після зняття з виробництва в 2015 році Volkswagen Eos входить до числа найгірших старих кабріолетів для купівлі.

“Він схильний до механічних проблем, особливо зі склопідйомниками і відкидним верхом, що призводить до високих витрат на ремонт”, – каже Гіранда. “Власники також повідомляють про часті проблеми з підвіскою”.

Chrysler 200

За даними Cars.com, компанія Chrysler відкликає деякі автомобілі Chrysler 200 2015 року. Серед причин відкликання цієї конкретної моделі – проблеми з електропроводкою і збої в роботі електросистеми. Джонс додає, що ці вживані автомобілі мають проблеми з двигуном і контролем швидкості.

BMW

Вам може здатися, що ви зможете справити враження на всіх, купивши старий BMW, але Джонс не рекомендує купувати цю машину, незалежно від того, якого вона року.

“Вартість цих автомобілів, як правило, божевільна”, – каже Джонс. “Обслуговування обходиться дуже дорого, а витрати на ремонт зашкалюють. З мого досвіду, вони просто створюють проблему за проблемою”.

Раніше УНІАН писав, чому водіям варто купувати сірий автомобіль і яких кольорів краще уникати.

www.unian.ua