Хто 22 вересня отримає вітання з днем ​​янгола?

Хмара у вигляді янгола
Хто 22 вересня отримає вітання з днем ​​ангела?

22 вересня – особливий день для тих, хто носить імена Олександр, Олексій, Ганна, Опанас, Василь, Григорій, Дмитро, Захар, Йосип, Микита та Сергій, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на PolitExpert.

Цього дня вони святкують свої іменини, що є важливою подією для кожного, адже це день вшанування святого покровителя, ім’я якого носить людина.

Чоловічі іменини 22 вересня

Олександр – ім’я давньогрецького походження, перекладається як “захисник людей”. У дитинстві Олександри активні та наполегливі, прагнуть справити гарне враження. У дорослому житті Олександр досягає успіху в підприємницькій діяльності, де відсутність контролю дозволяє йому виявити таланти.

Олексій – “запобіжний”. Олексію властиві терпіння, впевненість у собі та тактовність. Він успішно будує кар’єру в різних сферах завдяки своєму вмінню спілкуватися та вдумливості.

Опанас – “безсмертний”. Опанас добрий і чуйний, віддає перевагу балансу між роботою і відпочинком. У колективі його цінують за акуратність та надійність.

Василь – “царський”. Василь не любить поспішних рішень, він природний лідер у компанії, особливо у тих галузях, які пов’язані з технікою та обладнанням.

Григорій – означає “несплячий”. Чутливий і уважний до оточуючих. Любить виглядати доглянуто, приємний у спілкуванні та легко знаходить себе у будь-якій професії.

Дмитро – “присвячений богині Деметрі”. Дмитро наполегливий, винахідливий та має аналітичний розум. Завдяки своїй надійності та ґрунтовності, він стає відмінним другом та успішним професіоналом.

Захар – “Яхве згадав”. Захар добродушний, скромний і завжди готовий допомогти іншим. Його спокій та доброта роблять його шановним серед друзів.

Йосип – “збільшення”. Йосипи чуйні та готові прийти на допомогу у важкі моменти. Це добрі люди, добрі чоловіки та батьки.

Микита – “переможець”. Микита активний, товариський і любить подорожі. Він легко знаходить спільну мову з оточуючими і завжди готовий до пригод.

Сергій – “знатний”. Сергій має гарну інтуїцію, але його легко зачепити критикою. Він непередбачуваний, але завдяки своїй чуйності легко розуміється на людях.

Жіночі іменини

Ганна – “добра воля”. Ганна дбайлива, працьовита та відповідальна. Вона любить допомагати близьким і часто виявляє доброту, навіть коли це ускладнює її життя.

Вітання з Днем ангела

Не забудьте привітати своїх близьких із Днем ангела! Це чудова можливість побажати їм щастя, здоров’я та успіхів. У цей день люди вшановують своїх небесних покровителів і звертаються до них за захистом.

Нехай ваш ангел завжди буде поруч, допомагаючи у будь-яких життєвих ситуаціях! Вже відомо хто святкував 21 вересня за новим календарем, кого треба привітати цього дня.

“Тиха” акція “Янголи пам’яті” відбулась у Кропивницькому.