Експерт назвав 4 до болю поширені причини, чому жінки не можуть утримати хорошого чоловіка

Експерт назвав 4 до болю поширені причини, чому жінки не можуть утримати хорошого чоловіка

Жінкам здається, що навколо немає нормальних чоловіків, але вони є / ua.depositphotos.com

Періодично жінки зустрічаються в житті з моментами, коли здається, що нормального чоловіка вже не знайти. Тренерка зі знайомств Карен Джонс поділилася кількома причинами, чому вам не вдається знайти або втримати партнера – найголовніше, за її словами, розібратися в собі.

1 причина

Ви отримуєте те, чого хочете, пише Карен Джонс для Your Tango. Вона запропонувала завершити речення “Чоловіки – …”.

“Якщо ви подумали щось на кшталт “чоловіки ледачі та егоїстичні”, “чоловікам не можна довіряти” або “чоловіки хочуть тільки молодих моделей”, то, найімовірніше, чоловіки, яких ви залучали у своє життя, відповідають вашим очікуванням”, – зазначила вона.

Відео дня

Експертка додала, що в такому разі варто змінити свої очікування.

2 причина

Ви зосереджуєтеся на неправильних речах. Приміром, ви можете скаржитися на знайомих чоловіків, будучи в колі своїх подруг.

“Ви пересилаєте один одному жарти, що висміюють чоловіків? Переглядаєте телешоу, де чоловіків зображують непотрібними і дурними? Усе це концентрує вашу увагу на тому, чого ви не хочете бачити у своєму ідеальному партнері. Можливо, ви вже чули цю мудрість: те, на чому ви зосереджуєтеся, ви й отримуєте”, – додала Джонс.

3 причина

Ви не знаєте, чого хочете. Експертка пропонує знайти час, щоб розібратися в собі. Якщо ви не витратили час на внутрішню роботу, щоб з’ясувати, чого ви справді хочете і чого потребуєте, ви виявите, що задовольняєтеся чимось іншим.

4 причина

Ви намагаєтеся заповнити порожнечу. Незважаючи на всі меседжі з романтичних романів і фільмів, чоловік не може заповнити порожнечу всередині вас. Джонс додала, що, якщо ви не почуваєтеся цілісною особистістю, ви привернете чоловіків, які теж не почуваються цілісними. У дослідженнях Бостонського університету повідомляється, що ми “знаходимо тих, ким ми є”.

Крім того, за даними Інституту вивчення сім’ї, людям завжди доводиться зустрічатися з неприємними людьми, і, на жаль, їх буває багато. Хороші люди є, але їх мало.

Дослідження показують, що це може бути пов’язано із закриттям більшої кількості церков і шкіл або новою культурою знайомств, яка винагороджує чоловіків, у яких немає зобов’язань.

Інші корисні поради психологів

Раніше УНІАН повідомляв, що про 5 “дрібниць”, які важливі у стосунках. Саме вони відповідають за романтику. І саме вони свідчать про невисловлені потреби, приховані розчарування тощо.

Крім того, існують 5 ознак того, що ваші стосунки зайшли в глухий кут. Здебільшого люди навіть не підозрюють про те, що стосунки можуть вести в нікуди. Але якщо придивитися до цих порад, тоді вже можна буде зробити висновки.

www.unian.ua