На фронті вже відбулося 88 боїв, росіяни активно застосовують авіацію

З 25 вересня на фронті сталося 88 бойових зіткнень, при цьому російські окупанти активно використовують авіацію та артилерію, особливо на Покровському та Курахівському напрямках.

Українські військові
На фронті вже відбулося 88 боїв, росіяни активно застосовують авіацію

З 25 вересня на фронті сталося 88 бойових зіткнень, при цьому російські окупанти активно використовують авіацію та артилерію, особливо на Покровському та Курахівському напрямках, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

Росія продовжує обстріл у Чернігівській та Сумській областях, завдаючи авіаудари по ряду населених пунктів. Противник застосував 20 керованих авіабомб (КАБ) у Курській області.

На Харківському напрямку відбулося три бойові зіткнення, українські війська відбили атаку в районі Вовчанська. На Лиманському напрямі було сім боїв, три з яких продовжуються.

Найактивніша бойова ситуація на Покровському напрямку, де російські війська здійснили 33 штурмові атаки. На Курахівському напрямі українські сили відбили 11 атак. За 24 вересня сталося 154 бойові зіткнення, Росія втратила 1250 солдатів, 15 танків, 12 бойових машин та 74 артилерійські системи. Вже відомо скільки боєприпасів на фронті.

Також заявлено скільки митців загинуло на фронті під час повномасштабної війни.