“Просто припадає пилом”: провідний механік застеріг водіїв від купівлі одних деталей

"Просто припадає пилом": провідний механік застеріг водіїв від купівлі одних деталей

Автомеханік розкритикував запчастину, яку він замовив для машини / колаж УНІАН, скриншот, фото ua.depositphotos.com

Популярний автомеханік Скотті Кілмер попереджає власників бензинових та дизельних автомобілів про те, що вони можуть втратити, якщо купуватимуть деякі запчастини в Інтернеті. За його словами, такі деталі можуть мати доступний та нешкідливий вигляд, проте та чи інша запчастина може виявитися несумісною до автомобіля та не буде працювати, пише Express.

“Сьогодні я розповім вам, чому не варто купувати дешеві китайські запчастини для вашого автомобіля. Якщо ви думаєте про купівлю такої стереосистеми, а на ній написано лише “автомобільна розважальна система, зроблена в Китаї”, без назви, без нічого, моя вам порада – шукайте деінде. Зараз я тестую деякі з цих речей, щоб вам не довелося цього робити. Я спробував поставити це в машину своєї дружини. Розібрав усе це, поставив і вгадайте що? Він не під’єднався до автомобільної акустичної системи, хоча компанія запевняла, що під’єднається”, – ділиться досвідом експерт.

За словами Кілмера, компанія стверджувала, що цей адаптер підійде, проте все виявилось навпаки. Також в інтернет-магазині запевняли, що він підходить для 12-колоночної системи, проте він має роз’єми лише для шести колонок. 

Відео дня

“Як бачите, ця коробка просто припадає пилом, тому, якщо ви не хочете витрачати свої гроші даремно, послухайте, що я скажу, і проведіть невелике дослідження, перш ніж купувати будь-який з цих запасних частин, зроблених в Китаї”, – порадив автомеханік.

Інші поради автомобільних експертів

Раніше автомеханік Скотті Кілмер розповів, як уникнути обману на СТО. За його словами, деякі автомеханіки хочуть обдурити клієнтів, користуючись їхньою технічною необізнаністю. 

Також Кілмер розповів, чому в машині чутно дивний “скрип”. Він пояснив, що “писк” з-під капота може бути результатом проблеми з ременем вентилятора.

www.unian.ua