Працювали на спецслужби РФ, чотирьох киян затримали за підпал військових авто

У Києві правоохоронці затримали чотирьох місцевих мешканців, які підпалювали автомобілі військових за завданням російських спецслужб.

Зруйнована машина
Працювали на спецслужби РФ, чотирьох киян затримали за підпал військових авто

У Києві правоохоронці затримали чотирьох місцевих мешканців, які підпалювали автомобілі військових за завданням російських спецслужб. Серед затриманих – 21-річний хлопець, який облив пікап Opel Campo запальною сумішшю та підпалив його. Вогонь пошкодив моторний відсік, але автомобіль удалося згасити. Палія затримали на його робочому місці, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Також було затримано 34-річну жінку з наркозалежністю, яка вирішила заробити на підпалі військового автомобіля Volkswagen Jetta. Машина згоріла вщент, а вогонь пошкодив інші автомобілі. Незважаючи на відправлене відео, вона не отримала обіцяної винагороди.

У Дарницькому районі двоє чоловіків, 26 та 29 років, підпалили мікроавтобус військового. Їх затримали неподалік місця злочину до того, як вони встигли відправити докази і отримати гроші.

Усі затримані зараз перебувають під вартою та їм загрожує до 8 років позбавлення волі. Останнім часом у різних містах України почастішали випадки підпалів автомобілів військових на замовлення російських спецслужб. Спецслужби США вважають, що російська мережа RT схиляла американців до підтримки Трампа.

Спецслужби попередили, що Росія готує диверсії по всій Європі.