“Червоні прапорці”: 7 непомітних ознак того, що перед вами токсичний чоловік

Ознаки токсичного кавалера / фото: ua.depositphotos.com

Неввічливий до офіціанта? Постійно перевіряє телефон? Не може перестати говорити про колишню? Це очевидні ознаки того, що перед вами токсичний кавалер. Проте експертка зі стосунків Анна Девіс стверджує, що існують більш приховані сигнали, які можуть бути не менш серйозними, якщо знати, на що звертати увагу.

Ось 7 непомітних ознак, що людина з самого початку може бути не найкращим партнером:

Надмірно підлесливий

Відео дня

Ви знаєте, що виглядаєте добре, і невеликий комплімент завжди приємний. Але якщо він постійно каже, що ви найрозумніша, найкрасивіша та найцікавіша жінка, яку він коли-небудь зустрічав, і це ще до того, як ви допили свій перший келих, це може бути спробою маніпуляції. Патті Файнштейн, тренерка зі знайомств, зазначає, що такі надмірні компліменти використовуються, щоб змусити вас швидше розслабитися і не бути критичною щодо подальших подій.

Дає надмірні чайові

Хоча щедрість може здатися привабливою рисою, якщо він постійно залишає значно більше, ніж 20% за послуги, це може вказувати на його самозакоханість. Він більше зацікавлений у тому, як виглядає в очах інших, ніж у справжньому зв’язку.

Зустрічі завжди близько до його дому

Якщо він обирає місце для побачення поруч зі своїм житлом, це може бути ознакою егоцентризму. Майк Голдштейн, засновник служби знайомств, зазначає, що він, швидше за все, не думає про вашу зручність, обираючи місця, які вигідні тільки йому.

Занадто знайомий з баром

Якщо бармен та офіціанти знають його по імені, це може здатися милим, але також вказувати на контроль ситуації. Він веде вас у місця, де йому комфортніше, а ви опиняєтесь у незнайомій обстановці. Це ознака того, що він завжди буде робити речі так, як йому зручно.

Скаржиться на свого боса

Якщо більша частина розмови на першому побаченні присвячена скаргам на роботу, це може свідчити про негативний світогляд. Такі люди схильні до постійних нарікань і можуть принести у стосунки більше негативу, ніж позитиву.

Пропонує випити шоти

Якщо він пропонує випити порцію шотів і розповідає історії про веселі вечірки, це може свідчити про те, що він ще не готовий до серйозних стосунків.

Надмірно впевнений

Якщо на першому побаченні він абсолютно не нервує і поводиться занадто спокійно, це може бути ознакою нарцисизму. Люди, які не виявляють жодних ознак хвилювання, часто є занадто самовпевненими, що може призвести до зарозумілості в майбутньому.

Дослідження показують, що надмірна самовпевненість може знижувати привабливість людини, якщо вона здається зарозумілою. Будьте уважні до цих сигналів, щоб уникнути розчарувань у стосунках.

www.unian.ua

Exit mobile version