Росіяни вранці обстріляли Херсон КАБами, є руйнування та близько 20 поранених

7 жовтня росіяни атакували Центральний район Херсона, скинувши чотири керовані авіаційні бомби.

наслідки обстрілу Херсону
Росіяни вранці обстріляли Херсон КАБами, є руйнування та близько 20 поранених

7 жовтня росіяни атакували Центральний район Херсона, скинувши чотири керовані авіаційні бомби, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” з посиланням на Telegram-канал начальника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка.

Внаслідок обстрілу постраждали 19 осіб, у тому числі дві маленькі дитини — 2 і 4 роки. Серед поранених також дев’ять жінок віком від 34 до 76 років та шість чоловіків віком від 18 до 71 року. Атака завдала значної шкоди: пошкоджено два навчальні заклади та кілька багатоквартирних будинків. Це ще один приклад агресії, спрямованої проти мирного населення.

Російські сили продовжують регулярно обстрілювати Україну, використовуючи ракети та безпілотні літальні апарати. У ніч проти 7 жовтня Росія випустила балістичну ракету “Іскандер-М”, керовану ракету Х-59, а також інші ракети та ударні дрони. Проте українська протиповітряна оборона показала високу ефективність, збивши дві ракети “Кинжал” і 32 дрони, що допомогло запобігти ще більшим руйнаціям і жертвам.

Ці постійні атаки свідчать про прагнення Росії зруйнувати критичну інфраструктуру та тероризувати населення, але Україна продовжує активно захищатися, запобігаючи багатьом ударам і захищаючи своїх громадян. Росіяни завдали ударів КАБами по Харкову.

Росіяни стратили 16 українських полонених, а Іран завдав удару по Ізраїлю.